زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

حماس: رژیم صهیونیستی هیچ حاکمیتی بر قدس و مسجدالاقصی ندارد

خبرگزاری شهاب به نقل از الرشق گزارش داد، حماس اظهارات بنت را که گفته بود رژیم صهیونیستی، بر قدس و مسجدالاقصی حاکمیت دارد، مردود می‌داند و آن را تجاوز آشکار به حقوق ملت خود و زیر پا گذاشتن منشور و قوانین بین‌الملل می‌داند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس امروز یکشنبه گفت که این جنبش اظهارات نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره شهر قدس اشغالی را نمی‌پذیرد.

خبرگزاری شهاب به نقل از الرشق گزارش داد، حماس اظهارات بنت را که گفته بود رژیم صهیونیستی، بر قدس و مسجدالاقصی حاکمیت دارد، مردود می‌داند و آن را تجاوز آشکار به حقوق ملت خود و زیر پا گذاشتن منشور و قوانین بین‌الملل می‌داند.

وی با تأکید بر اینکه باید به هر نحوی این اظهارات را محکوم و جرم‌انگاری کرد، تصریح کرد، رژیم صهیونیستی هیچ حق یا حاکمیتی بر قدس و مسجدالاقصی ندارد و این اظهارات، صرفا تلاش مذبوحانه‌ای برای تحمیل واقعیتی است که فقط در رؤیای صهیونیستها وجود دارد.

این مسئول فلسطینی خاصر نشان کرد، فقط ملت فلسطین بر سرزمین خود حاکمیت دارد؛ ملتی که از وجب به وجب خاک خود حمایت کرده و با مقاومت فراگیر از آن دفاع خواهد کرد تا آزاد شود و کشور مستقل خود به پایتختی قدس شریف را تشکیل دهد.

در همین ارتباط، «نبیل ابو ردینه» سخنگوی تشکیلات خودگردان فلسطین در واکنش به ادعاهای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد که تمام مناطق قدس متعلق به ملت فلسطین است.

بنت نیز امروز گفت: «دولت اسرائیل بدون هیچ‌گونه توجهی به خواسته‌های خارجی، در خصوص هیکل و قدس تصمیم می‌گیرد.» این سخن نخست وزیر رژیم تل آویو در حالی است که حداقل طبق قوانین بین‌المللی حاکمیت صهیونیست‌ها بر قدس شرقی و کرانه باختری اشغالگری محسوب می‌شود.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین خواستار تشکیل نهاد نظامی موسوم به «گارد ملی» از نیروهای گارد مرزی و ذخیره و نیروهای داوطلب شد. روز جمعه نیز «اسحاق یوسف» خاخام معروف رژیم صهیونیستی از شهرک‌نشینان خواسته بود تا سلاح حمل کنند. او گفته بود: «از هر کسی که مجوز حمل سلاح داشته و سلاح در دست داشته می‌خواهم تا به کنیسه‌ها رفته و از شهرک‌نشینان حمایت کنند.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر