انصارالله: امارات یک ابزار آمریکایی-صهیونیستی علیه ملت‌های عربی است دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است

رژیم اسرائیل از بازداشت عاملان عملیات تل‌آویو خبر داد

ارتش رژیم اسرائیل بعد از چهار روز جستجو و اعلام فراخون عناصرش، مدعی شد که عاملان عملیات اخیر در تل آویو را بازداشت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش رژیم اسرائیل امروز یکشنبه اعلام کرد که عناصر نظامی این رژیم دو عامل عملیات استشهادی در تل آویو را شناسایی و بازداشت کرده اند.

رسانه‌های این رژیم با انتشار تصاویری از این دو جوان فلسطینی به نام‌های «أسعد یوسف الرفاعی» ۱۹ ساله و «صبحی عماد أبو شقیر» ۲۰ ساله را منتشر کرده‌اند.

این دو جوان فلسطینی از روستای رمانه در استان جنین واقع در کرانه باختری رود اردن هستند. پنجشنبه گذشته این دو جوان طی عملیاتی در منطقه «إلعاد» واقع در شرق تل آویو سه صهیونیست را کشته و سه تن دیگر را زخمی کردند.

عملیات گسترده امنیتی و نظامی برای شناسایی و بازداشت این دو جوان فلسطینی چهار روز طول کشید که نشان می‌دهد علاوه بر اینکه ادعای صهیونیست‌ها مبنی بر امن بودن سرزمین‌های اشغالی برای اشغالگران، با این عملیات‌ها زیر سؤال رفته، از افزایش مدت زمان بین انجام عملیات تا بازداشت مجریان این عملیات حکایت دارد که در نوع خود یک شکست برای دستگاه امنیتی اسرائیل است.

پیشتر نیز در جریان فرار زندانیان فلسطینی از امنیتی‌ترین زندان جهان (گلبوع)، این زندانیان چهارده روز خود را از دید دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی صهیونیستی مخفی کرده بودند که به چالش بزرگی برای تل‌آویو تبدیل شد.

افزایش عملیات استشهادی در اراضی اشغالی در واکنش به تعرض و هتک حرمت به مقدسات دینی و اسلامی قدس توسط صهیونیست‌ها صورت می‌گیرد و به دلیل مسلحانه بودن و افزایش تلفات آن به دردسر و چالشی برای اشغالگران تبدیل شده و همین مسئله باعث شده که بیش از ۳۰ درصد صهیونیست‌ها به فکر ترک فلسطین اشغالی بیفتند./تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل تل آویو
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار