کشف ۸۴ قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سردار سید محمد صالحی با تاکید بر برخورد قاطعانه پلیس با دارندگان سلاح غیرمجاز و عاملان تیراندازی در سطح خوزستان اظهار داشت: به منظور ارتقای امنیت اجتماعی، پلیس اطلاعات و امنیت عمومی خوزستان با همکاری سایر یگانهای انتظامی استان، طرح جمعآوری سلاح و مهمات غیرمجاز را به مدت چهار روز در سطح استان اجرا شد.
وی افزود: ماموران پلیس با رصد اطلاعاتی و اقدامات خاص پلیسی 78 نفر از دارندگان سلاح غیرمجاز و عاملان تیراندازی را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان خوزستان ادامه داد: در اجرای این طرح 84 قبضه سلاح غیرمجاز، شامل 29 قبضه سلاح جنگی، 55 قبضه سلاح شکاری غیرمجاز و همچنین 18 هزار و 245 فشنگ مربوطه کشف و ضبط شد.
سردار صالحی با بیان اینکه وجود سلاح غیرمجاز یکی از عوامل بستر ساز جرایم خشن اعم از تیراندازی، قتل و سرقت مسلحانه است، گفت: مجموعه انتظامی با جدیت تمام و قاطعانه با دارندگان سلاح غیرمجاز و برهمزنندگان نظم و امنیت عمومی مردم برخورد میکند./تسنیم