اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

کشف سلاح‌های آمریکایی از یک باند متخلف

جانشین فرمانده نیروی انتظامی از انهدام یک باند خرید و فروش سلاح در فضای مجازی خبر داد و گفت: تمام سلاحهای مکشوفه از اعضای این باند ساخت آمریکا هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 01
کد خبر: ۸۶۰۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار قاسم رضایی از انهدام یک باند خرید و فروش سلاح در فضای مجازی خبر داد و اظهار کرد: با توجه به پیگیری‌های مستمر درباره مبارزه با قاچاق سلاح و مهمات در فضای حقیقی و مجازی، پلیس با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی از فعالیت یک باند خرید و فروش سلاح در فضای مجازی مطلع شد.

 

جانشین فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: این باند متخلف با اقدامات به موقع و هوشیارانه پلیس در 48 ساعت شناسایی و در کمتر از دو هفته تمام اعضای آن دستگیر شدند.

 

وی عنوان کرد: تمام سلاحهای مکشوفه ساخت آمریکا هستند و از کشور ترکیه وارد شده لذا از کشور ترکیه درخواست داریم در این رابطه اقدامات کاربردی انجام دهد و از ورود محموله‌های ضدانسانی و امنیتی به کشور جلوگیری کند.

 

این مقام ارشد انتظامی با تأکید بر اهمیت برخورد با خرید و فروش سلاح در فضای مجازی و حقیقی تصریح کرد: دشمنان بدانند که تمام توطئه‌های آنها با هوشیاری سربازان اسلام در نطفه خفه خواهد شد. نمی‌توانیم در مقابل هنجارشکنی‌ها و افرادی که نظم و آرامش جامعه را برهم می‌زنند سکوت کنیم چراکه این مهم، خط قرمز ما است.

 

جانشین رئیس پلیس کشور افزود: با وجود نخبگان و افراد مسلط و هوشیار اجازه عرض اندام به افرادی که وارد پازل دشمن شده‌اند و قصد برهم زدن نظم و آرامش و امنیت جامعه را دارند، نمی‌دهیم و پلیس با افراد هنجارشکن به طور جدی و قاطعانه برخورد می‌کند.

 

وی تأکید کرد: برای خرید و فروش سلاح چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی مجازات سنگین در نظر گرفته شده است (6 ماه تا 10 سال حبس)؛ نیروی انتظامی برخورد با این امر مهم را به عنوان مأموریت ذاتی و جدی دنبال می‌کند.

 

این مقام ارشد انتظامی از هموطنان خواست که هرگونه خبر مبنی بر خرید و فروش، ساخت و نگهداری سلاح را به مرکز فوریتهای پلیسی 110 و همچنین شماره‌های 197و 147 اطلاع دهند و یقین داشته باشند که پلیس این موضوع مهم را با جدیت پیگیری و برخورد خواهد کرد.

 

رضایی یادآور شد: استفاده از سلاح در مراسمها و مناسبتها ممنوع و جرم است و به شدت با این موضوع برخورد خواهیم کرد، بحمدالله دستگاه قضائی نیز در این رابطه همراه و همسو با نیروی انتظامی است.

 

وی ادامه داد: در یک سال گذشته درباره استفاده از سلاح در مراسم عروسی و عزا در استان خوزستان تلفات بسیاری را شاهد بوده‌ایم، از این رو تمام دستگاه‌ها مخصوصاً رسانه‌ها برای رعایت حقوق شهروندی باید پای کار بیایند تا دارندگان سلاح احساس ناامنی کنند.

 

این مقام ارشد انتظامی متذکر شد: دارندگان سلاح باید سلاحهای خود را تحویل دهند تا به عنوان مجرم در اختیار دستگاه قضا قرار نگیرند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار