چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها اعلام آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور رسیدگی به ۸۹ پرونده کثیرالشاکی برداشت غیرمجاز اینترنتی موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها

علت کمبود شیر خشک رژیمی در کشور چیست؟

رئیس اداره شیرخشک رژیمی و غذای ویژه سازمان غذا و دارو، عدم به‌ موقع تخصیص ارز و تسویه حساب طلب ارزی شرکت‌های خارجی را از عوامل موثر در کمبود شیرخشک رژیمی دانست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 14
کد خبر: ۱۳۳۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، بهادر صید محمدیان در مورد علت کمبود شیرخشک کودکان مبتلا به آلرژی در برخی استان‌های کشور، گفت: عدم به موقع تخصیص ارز و تسویه حساب طلب ارزی شرکت‌های خارجی باعث شد که محموله‌های بعدی شیرخشک به صورت اعتباری به ایران ارسال نشود.

وی ادامه داد: از سویی جنگ اوکراین و روسیه مواد اولیه کل دنیا را تحت شعاع قرار داده و باعث کمبود جهانی شده است. همچنین عدم ثبت اطلاعات توسط برخی داروخانه‌ها هم یکی از علت‌های کمبود شیرخشک رژیمی است، زیرا تا قبل از ثبت شیرخشک در سامانه تأمین "تی تک" مشخص نبود شیر چگونه و بر چه اساسی به مصرف‌کننده‌ها تحویل داده می‌شود.

صیدمحمدیان یادآور شد: از سویی این فرآورده باید توسط پزشک تجویز شود نه تجویز خودسرانه فرد و پس از اینکه مشکل کمبود شیرخشک رژیمی در استان‌ها توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی مطرح شد، سازمان غذا و دارو به فوریت نشستی با شرکت‌های تأمین‌کننده برگزار و محموله‌ها از شرکت‌های تولیدکننده سفارش داده شد و موفق شدیم یک میلیون قوطی شیر را به گمرک ایران وارد کنیم.

رئیس اداره شیرخشک سازمان غذا و دارو افزود: ترخیص محموله انجام و همچنین برچسب اصالت و شناسه گذاری آن با نظارت معاونت غذا و داروی مشهد در شرکت واردکننده انجام و به فوریت در تعطیلات عید فطر به شرکت‌های پخش تحویل و همزمان در سراسر کشور توزیع شد.

وی ادامه داد: تا سه روز گذشته ۴۱ هزار قوطی در سطح تهران و ۷۶ هزار قوطی هم در سطح کشور توزیع شده است.

رئیس اداره شیرخشک رژیمی و غذای ویژه سازمان غذا و دارو یادآور شد: سامانه زنجیره تأمین از نیمه اول اردیبهشت راه‌اندازی شده و تمامی شرکت‌های پخش ملزم به ثبت اطلاعات فروش و همچنین تمامی داروخانه‌ها ملزم به ثبت اطلاعات عرضه به مصرف‌کننده در سامانه هستند و این فرآیند از تأمین‌کننده تا مصرف‌کننده توسط سازمان و معاونت‌های غذا و دارو در سراسر کشور کنترل و نظارت می‌شود و از قاچاق معکوس این فرآورده‌ها که ارز دولتی می‌گیرد و هر گونه نشت فرآورده و فروش خارج از زنجیره تأمین جلوگیری می‌کند. بر این اساس شیرخشک‌های تأمین شده در حال توزیع هستند و به دست مصرف‌کننده واقعی می‌رسد./مهر

ارسال نظر