اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

دام زنده 20 هزار تومان گران‌تر شد

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران گفت: قیمت گوشت دام زنده هم به کیلویی 104 هزار تومان رسیده است. در واقع گوشت تمام شده ما از ۸۰ هزار تومان به ۱۰۴ هزار تومان رسید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر احمد مقدسی درباره علت گران شدن قیمت شیرخام و اینکه قرار بود تغییر قیمتی نداشته باشد به ایلنا گفت: خبر گران نشدن افزایش قیمت شیرخام برای هفته قبل است در حالیکه دولت واریزی ما را قطع کرد و نهاده‌های ما بین 5 تا 6 برابر افزایش قیمت داشته است.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران درباره اینکه قیمت شیرخام با چه میزان افزایش مواجه بوده، ادامه داد: پیشنهاد ما برای قیمت شیرخام سیزده هزار و پانصد تومان بود که به خاطر تعامل مصرف کننده و دولت، ما روی قیمت 12 هزار و 700 تومان توافق و امضا کردیم که متاسفانه ستاد تنظیم بازار کشوری این قیمت را 12 هزارتومان درب دامداری اعلام کرد که چربی و پروتئین و هزینه حمل هم به این قیمت اضافه می‌شود‌.

مقدسی درباره افزایش قیمت نهاده‌های دام افزود: نهاده‌های دام شامل جو از 1800 به 12 هزار تومان رسید که حدود 6 برابر افزایش داشته است. ذرت 1900 تومانی به 12 هزار تومان و سویای 3هزار و 700 تومانی به 17 هزار تومان رسیده‌ است. شیرخام هم از 6400 تومان به 12 هزار تومان افزایش قیمت یافت.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران درباره تاثیر افزایش قیمت نهاده‌های دام بر گوشت زنده خاطرنشان کرد: بر این اساس، قیمت گوشت دام زنده هم به کیلویی 104 هزارتومان رسیده است. در واقع گوشت تمام شده ما از 80 هزار تومان به 104 هزار تومان رسید.

احمد مقدسی در پایان تاکید کرد: اگر دولت بتواند این نهاده‌ها را با این قیمت تامین کند، قیمت‌ها ثابت می‌مانند ولی اگر نتواند طبیعتا تولیدکننده نمی‌تواند با این قیمت هم تولید کند و دوباره با افزایش قیمت مواجه خواهیم بود.

کلمات کلیدی: دام زنده
ارسال نظر