صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها

هواشناسی فردا/بارش تگرگ در شمال غرب کشور

به گفته کارشناس سازمان هواشناسی در برخی نقاط شمال غرب بارش تگرگ رخ خواهد داد و در دامنه‌های جنوبی البرز، اوایل شب خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر کارشناس هواشناسی گفت: فردا در برخی نقاط شمال غرب کشور بارش تگرگ خواهیم داشت و کاهش نسبی دما در سواحل خزر پیش بینی می شود.
کبری رفیعی گفت: فردا دوشنبه در شمال آذربایجان‌های شرقی و غربی، اردبیل، بخش‌هایی از دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های البرز، تهران، قزوین، زنجان، بخش‌هایی از دامنه‌های زاگرس مرکزی در استان‌های مرکزی، همدان، کردستان و لرستان بارش پراکنده و گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

به گفته کارشناس سازمان هواشناسی در برخی نقاط شمال غرب بارش تگرگ رخ خواهد داد و در دامنه‌های جنوبی البرز، اوایل شب خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

با توجه به نفوذ جریانات خنک شمالی بر روی دریای خزر، دوشنبه این مناطق کاهش نسبی دما و بارش پراکنده خواهند داشت و دریای خزر نیز مواج پیش‌بینی می‌شود.

روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه افزایش سرعت وزش باد در کشور عراق سبب خیزش گرد و خاک در کشور ما خواهد شد و نفوذ این پدیده را به استان‌های مرزی غرب و جنوب غرب کشور و خراسان و کردستان به دنبال خواهد داشت.

طبق اعلام سازمان هواشناسی هشدار در سطح نارنجی برای افزایش ارتفاع موج در دریای جنوب کشور صادر کرده بود/باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر