تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵ هواشناسی تهران اطلاعیه داد / رگبار و رعد و برق تا آخر هفته در پایتخت

تهران گرمتر می شود

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به تداوم روند افزایشی دمای تهران گفت: برخی ساعات امروز هوا در آستانه شرایط نامطلوب به ویژه برای گروه‌های حساس جامعه قرار خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین شهبازی، مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در ارتباط با هوای پایتخت اظهار داشت: بر اساس نتایج حاصل از پیش بینی وضعیت کیفیت هوا در ایستگاه مهرآباد، انتظار می رود در صبحگاه بیست و دومین روز خرداد به دلیل کاهش میزان ناپایداری جوی و ازدیاد حجم تردد خودروها در سطح شهر، افزایش نسبی در غلظت برخی آلاینده ها از جمله ذرات معلق مشاهده شود.

 

وی افزود:همچنین در طول روز جاری (چهارشنبه) همراه با افزایش تابش نور خورشید و حضور آلاینده های لازم، شرایط برای تولید آلاینده ازن فراهم خواهد شد و به تدریج بر غلظت آلاینده‌ها افزوده شده، به صورتی که طی برخی ساعات وضعیت کیفیت هوای بیشتر مناطق شهر تهران از لحاظ این آلاینده در آستانه شرایط نامطلوب به ویژه برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت.

 

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ادامه داد: به تدریج با تغییر شرایط جوی تا بعدازظهر، برخی ساعات همراه با افزایش وزش باد بوده که در بهبود کیفیت هوای پایتخت موثر خواهد بود.

 

وی بیان داشت: این وضعیت جوی تا روز پنجشنبه کم و بیش تداوم خواهد داشت و برخی ساعات بعدازظهر همراه با افزایش ابر و وزش باد است. از این رو انتظار می‌رود در طول روز پنجشنبه به طور موقت بر غلظت برخی آلاینده‌ها از جمله آلاینده ازن و ذرات معلق افزوده شود.

 

شهبازی خاطرنشان کرد: همچنین همراه با ناپایداری های جوی تا بعدازظهر، وزش باد در عصرگاه احتمال افزایش موقتی غلظت ذرات معلق را به دنبال داشته باشد. همچنین تا روز آینده دما روند افزایشی خواهد داشت.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار