دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان درباره تفاهم‌نامه رهبر انقلاب: در مورد تفاهم‌نامه نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رییس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت و جبهه مقاومت، آن را پذیرفتم

دولت حداکثر سه‌ماه باید یارانه پرداخت کند

دولت حداکثر سه‌ماه باید یارانه پرداخت کند عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: عده‌ای مانند نمایندگان مجلس و مدیران ارشد کشور که به یارانه نیاز نداشتند به حسابشان واریز شده است و برخی که نیازمند بودند یارانه را دریافت نکرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به تصمیم دولت برای حذف ارز 4200تومانی و پرداخت یارانه، گفت: مابه‌التفاوت ارز 4200تومانی با ارز نیمایی در چند سال گذشته انگیزه قاچاق در کشور را افزایش داده بود.

 

وی با یادآوری اینکه چندین سال نرخ ارز ترجیحی همان 4200 تومان بود اما برخی کالا‌ها چندین برابر و گاهی تا 300 درصد افزایش پیدا کرده است، افزود: با تصمیمی که دولت اتخاذ کرده است قرار است یارانه چندین کالا از جمله گوشت، مرغ و تخم‌مرغ و روغن به خود مردم داده شود.

 

نماینده آباده در مجلس با بیان اینکه "طبق توافقاتی که ما در کمیسیون تلفیق با بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داشتیم مقرر شد حداکثر سه ماه یارانه نقدی پرداخت شود"، اضافه کرد: دولت باید هرچه سریعتر سامانه رفاه ایرانیان را تکمیل و برای دادن کالابرگ الکترونیکی به مردم اقدام کند.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: عده‌ای مانند نمایندگان مجلس و مدیران ارشد کشور که به یارانه نیاز نداشتند یارانه به حسابشان واریز شده است و برخی که نیازمند بودند یارانه را دریافت نکرده‌اند که این موضوع نشان می‌دهد اطلاعات سامانه رفاه ایرانیان ناقص است.

 

زارع با تذکر اینکه "در چند ماه گذشته قیمت جهانی کالاها افزایش پیدا کرده است که در کشور ما هم به‌تأثیر از این موضوع باید برخی کالاها گران‌تر شوند"، تصریح کرد: البته برخی کالاها که نباید گران می‌شدند هم در چند روز گذشته افزایش قیمت نامعقولی داشتند که نشان از ضعف دستگاه‌های مربوطه در بحث نظارت دارد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار