خرابکاری در یکی از مجتمع‌های تجاری بجنورد + جزئیات حکم اعدام مجاهد کورکور اجرا شد / پایان ۲۵ سال شرارت + فیلم بیانیه نمایندگان مجلس علیه زیاده‌خواهی‌های ایالات متحده آمریکا اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات انتقال اسناد رژیم صهیونیستی پزشکیان: اراده ملت مانع از تحقق اهداف تحریم‌کنندگان خواهد شد سخنگوی قوه قضاییه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند / اتهامات مالی است حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد + توضیحات قوه قضاییه جهانگیر: هدف دشمن در ماجرای قتل "الهه حسین نژاد" ایجاد حس ناامنی بود / اقدامات قضایی درباره پرونده‌های ابربدهکاران بانکی شکایت نمایندگان مجلس از عبدالناصر همتی به دادستان‌کل کشور / ماجرا چه بود؟ حمید رسایی: فرزند عارف تابعیت دارد امیر موسوی در پیامی به وزیر اطلاعات: پیروزی اطلاعاتی سربازان گمنام قلب مردم را شاد کرد جلسه غیر علنی مجلس درباره حادثه تروریستی تفتان اولین واکنش کاظم صدیقی به دستگیری فرزندش بازدید اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از راکتور تحقیقاتی تهران

مواد شوینده گران می‌شود؟

پایگاه اطلاع رسانی دولت اعلام کرد: برخلاف برخی شایعات منتشر شده در فضای مجازی، قیمت مواد شوینده افزایش نیافته و هیچ مجوزی در این زمینه برای کارخانجات تولیدکننده صادر نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ پایگاه اطلاع رسانی دولت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که برخلاف برخی شایعات منتشر شده در فضای مجازی، قیمت مواد شوینده افزایش نیافته و هیچ مجوزی در این زمینه برای کارخانجات تولیدکننده صادر نشده است.

 

در این اطلاعیه آمده است که جداول قیمتی انواع مواد شوینده از جمله پودرهای شوینده دستی و ماشینی، مایعات دستشویی و ظرفشویی، شامپو، صابون و خمیر دندان در فضای مجازی، غیرمستند و غیر واقعی است و هرگونه تغییر قیمت همه محصولات و کالاها به دستور معاون اول رئیس‌جمهوری، با هماهنگی ستاد تنظیم بازار و پس از اعلام این ستاد خواهد بود.

 

اطلاعیه پایگاه‌ اطلاع‌رسانی دولت تاکید کرده که در این زمینه، تاکنون هیچ بحث و تبادل نظری در خصوص قیمت‌های جدید محصولات صنایع شوینده انجام نشده است و هر گونه افزایش قیمت‌ها در این حوزه فاقد مجوز است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده