عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

وزارت خارجه: در ازای صادرات نفت غلات مورد نیاز را از کوبا تامین می‌کنیم

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: تهاتر با کوبا به طور جدی پیگیری می‌شود و بنا شده به طور سیستماتیک در ازای صادرات نفت غلات مورد نیاز خود را تامین کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۸۹۷

به گزارش راهبردمعاصر، نشست ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی با موضوع «پیگیری مصوبات کمیسیون مشترک اقتصادی ارمنستان» به ریاست «مهدی صفری» معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه و با حضور اعضای ستاد مرکب از مدیران دستگاه‌های ذیربط برگزار شد.


در این نشست، ضمن بیان دستاورد‌های کمیسیون مشترک اقتصادی با ارمنستان در خصوص برنامه ریزی برگزاری کمیسیون‌های مشترک اقتصادی با سایر کشور‌ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.


مهدی صفری از برگزاری حدود ۱۸ کمیسیون مشترک اقتصادی با هدف افزایش صادرات، صدور خدمات مهندسی و تسهیل تجارت و ترانزیت تا پایان شهریور ماه سال جاری خبر داد.


وی در خصوص دستاورد‌های کمیسیون اقتصادی ارمنستان که از تاریخ ۲۱ تا ۲۳ ماه جاری برگزار شد، گفت: در بحث انرژی توافقات خوبی با ایروان در خصوص صادرات انرژی و سوآپ انرژی صورت گرفته و پیش بینی می‌شود رقم مبادلات در سال‌جاری افزایش ۳۰ درصدی داشته باشد.


معاون دیپلماسی اقتصادی با اشاره به سفر وزیر نفت به کوبا و حضور هیأت کوبایی در تهران بحث تهاتر با کوبا را بسیار مهم تلقی کرد و افزود: تهاتر با کوبا به طور جدی پیگیری می‌شود و بنا شده به طور سیستماتیک در ازای صادرات نفت غلات مورد نیاز خود را تامین کنیم.


وی همچنین کوبا را بازار بسیار خوبی در حوزه آمریکای مرکزی و لاتین برای صادرات محصولات ایران بر شمرد.

صفری همچنین از برگزاری نشست کمیسیون مشترک اقتصادی قطر و ایران در ماه آینده خبر داد.
در ادامه حاضران در این جلسه در خصوص موضوعات قابل پیگیری در قالب کمیسیون‌های اقتصادی بحث و محور‌ها و پیشنهادات خود را ارائه کردند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار