دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

وزارت خارجه: در ازای صادرات نفت غلات مورد نیاز را از کوبا تامین می‌کنیم

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: تهاتر با کوبا به طور جدی پیگیری می‌شود و بنا شده به طور سیستماتیک در ازای صادرات نفت غلات مورد نیاز خود را تامین کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۸۹۷

به گزارش راهبردمعاصر، نشست ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی با موضوع «پیگیری مصوبات کمیسیون مشترک اقتصادی ارمنستان» به ریاست «مهدی صفری» معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه و با حضور اعضای ستاد مرکب از مدیران دستگاه‌های ذیربط برگزار شد.


در این نشست، ضمن بیان دستاورد‌های کمیسیون مشترک اقتصادی با ارمنستان در خصوص برنامه ریزی برگزاری کمیسیون‌های مشترک اقتصادی با سایر کشور‌ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.


مهدی صفری از برگزاری حدود ۱۸ کمیسیون مشترک اقتصادی با هدف افزایش صادرات، صدور خدمات مهندسی و تسهیل تجارت و ترانزیت تا پایان شهریور ماه سال جاری خبر داد.


وی در خصوص دستاورد‌های کمیسیون اقتصادی ارمنستان که از تاریخ ۲۱ تا ۲۳ ماه جاری برگزار شد، گفت: در بحث انرژی توافقات خوبی با ایروان در خصوص صادرات انرژی و سوآپ انرژی صورت گرفته و پیش بینی می‌شود رقم مبادلات در سال‌جاری افزایش ۳۰ درصدی داشته باشد.


معاون دیپلماسی اقتصادی با اشاره به سفر وزیر نفت به کوبا و حضور هیأت کوبایی در تهران بحث تهاتر با کوبا را بسیار مهم تلقی کرد و افزود: تهاتر با کوبا به طور جدی پیگیری می‌شود و بنا شده به طور سیستماتیک در ازای صادرات نفت غلات مورد نیاز خود را تامین کنیم.


وی همچنین کوبا را بازار بسیار خوبی در حوزه آمریکای مرکزی و لاتین برای صادرات محصولات ایران بر شمرد.

صفری همچنین از برگزاری نشست کمیسیون مشترک اقتصادی قطر و ایران در ماه آینده خبر داد.
در ادامه حاضران در این جلسه در خصوص موضوعات قابل پیگیری در قالب کمیسیون‌های اقتصادی بحث و محور‌ها و پیشنهادات خود را ارائه کردند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار