سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

درخواست آیت‌الله جنتی از مسئولان

آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه، 22 خرداد) در جلسه این شورا و در نطق پیش از دستور خود، گفت: انقلاب اسلامی از بدو تأسیس تاکنون با مسائل و چالش‌هایی روبه‌رو بوده که با الطاف الهی و درایت‌های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب و همراهی مردم، آنها را به خوبی پشت سر گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، دبیر شورای نگهبان از مسئولان اجرایی خواست که توجه بیشتری به وضعیت اقتصادی مردم و اقشار آسیب‌پذیر داشته باشند.

 

آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه، 22 خرداد) در جلسه این شورا و در نطق پیش از دستور خود، گفت: انقلاب اسلامی از بدو تأسیس تاکنون با مسائل و چالش‌هایی روبه‌رو بوده که با الطاف الهی و درایت‌های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب و همراهی مردم، آنها را به خوبی پشت سر گذاشته است.

 

وی، یکی از این مسائل را مواجهه با توطئه‌ها و جنایت‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی عنوان و تأکید کرد: آمریکایی‌ها در 40 سال گذشته از حربه‌ها و ابزارهای مختلفی برای فشار علیه مردم ایران استفاده کرده‌اند که همگی آنها شکست خورده است.

 

دبیر شورای نگهبان افزود: امروز هم آنها دنبال حربه فشار و مذاکره همزمان هستند که قطعاً این توطئه آنها با درایت مقام معظم رهبری و هوشیاری مسئولان نیز شکست خواهد خورد.

 

آیت‌الله جنتی در پایان از مسئولان اجرایی خواست که توجه بیشتری به وضعیت اقتصادی مردم و اقشار آسیب‌پذیر داشته باشند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار