غریب‌آبادی: تصمیم‌گیری درباره بازدید آژانس از تاسیسات هسته‌ای بر عهده شورای عالی امنیت ملی است ابراز امیدواری عراقچی نسبت به تثبیت صلح در قفقاز جنوبی حماس: ما هر روز برای تکمیل روند تحویل اجساد اسرای اسرائیلی تلاش می‌کنیم مخالفت ایران و روسیه با هرگونه تعرض به حاکمیت و تمامیت سرزمینی سوریه گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه و دبیرکل سازمان ملل متحد واکنش عراقچی به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه لهستان السودانی: فشار حداکثری آمریکا علیه ایران غیرسازنده است؛ واشنگتن به مذاکره با تهران برگردد لاریجانی: گزارش‌های گروسی تاثیری ندارد؛ تقویت نیرو‌های مسلح را به جد پیگیر هستیم الاعرجی: با لاریجانی برای حل دیپلماتیک مشکلات توافق کردیم ادعای نماینده آمریکا: عربستان در آستانه پیوستن رسمی به توافقات سازش با اسرائیل است ترامپ، اسرائیل را «نیروی نیابتیِ» آمریکا خواند سرکنسول سوریه در دوبی از دولت دمشق جدا شد نقض آتش بس در غزه با شهادت ۴۴ فلسطینی گزارش عراقچی درباره آخرین اقدامات انجام شده برای مقابله با تحریم‌ها هشدار ترامپ به زلنسکی؛ یا شروط پوتین را بپذیرید یا نابود شوید

گفت‌وگوی امیرعبداللهیان و لاوروف درخصوص مذاکرات هسته‌ای

وزارت خارجه روسیه افزود که وزرا درخصوص شماری از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی ازجمله شرایط اوکراین به تبادل نظر پرداختند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 19
کد خبر: ۱۳۴۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزرای خارجه ایران و روسیه درخصوص چشم‌انداز ازسرگیری کامل اجرای تعهدات ذیل برنامه جامع اقدام مشترک گفت‌وگو کردند.

 

 وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که در تماس تلفنی روز پنج‌شنبه سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه و حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران توجه اصلی گفت‌وگوها به مسائل کلیدی روابط دوجانبه و هم‌چنین چشم‌انداز ازسرگیری اجرای کامل توافق هسته‌ای با ایران اختصاص یافت.


وزارت خارجه روسیه افزود که وزرا درخصوص شماری از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی ازجمله شرایط اوکراین به تبادل نظر پرداختند.

 

مذاکرات وین که در راستای احیای توافق هسته‌ای و لغو تحریم‌های ایران از آن موقع آغاز شد، در پی برخی تحولات اخیر بین‌المللی از جمله حمله روسیه به اوکراین و کشمکش‌های تهران - واشنگتن بر سر برخی مسائل باقی‌مانده در مذاکرات، تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.

 

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران، اخیرا در گفت‌وگویی درباره مذاکرات وین گفت: هدف ما در این مذاکرات رسیدن به توافقی قوی و بادوام است و از طرف آمریکایی خواسته‌ایم واقع بین باشد، تاکید کرده‌ایم لغو تحریم‌ها در تمامی بخش‌ها و ارائه ضمانت‌های اقتصادی یکی از مهم‌ترین نکات در دستور کار مذاکراتی ماست.

 

او همچنین مطرح کرد: من فکر می‌کنم طرف آمریکایی به خوبی به خطوط قرمز ایران واقف است و ما به مذاکرات ادامه می‌دهیم و به محض این که به نقطه توافق برسیم، نماینده ما در مذاکرات در وین آخرین مراحل توافق را انجام خواهد داد./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار