درخواست دبیرکل سازمان ملل درباره تصمیم اروپا علیه ایران تکذیب شهادت رهبران انصارالله در حملات اسرائیل نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود

درخواست صدراعظم آلمان از طرف‌های مذاکرات وین

صدراعظم آلمان در نشست خبری با امیر قطر بر درخواست خود از طرف‌های مذاکرات هسته‌ای با ایران در وین تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 20
کد خبر: ۱۳۴۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان روز جمعه بار دیگر بر درخواست خود از طرف‌های مذاکره‌کننده بر سر برنامه هسته‌ای ایران در وین تأکید کرد.

 

به نوشته کانال توئیتری شبکه العربیه، شولتز در نشست خبری با شیخ «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر گفت، از ایران و دیگر طرف‌های حاضر در مذاکرات وین می‌خواهد، فرصت موجود برای رسیدن به توافق را از دست ندهند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، امیر قطر نیز در زمینه حصول توافق در مذاکرات وین ابراز امیدواری کرده و برای کمک به این توافق اعلام آمادگی کرد.

 

شولتز درباره همکاری آلمان و قطر در زمینه انرژی گفت: «امنیت انرژی برای ما نقش مهمی دارد. آلمان زیرساخت‌های لازم برای واردات گاز مایع از طریق کشتی را فراهم خواهد کرد. این یک گام بزرگ است و قطر در این راهبرد ما نقش مهمی ایفا می‌کند».

 

 «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هفته از تداوم مذاکرات رفع تحریم‌ها در آینده نزدیک خبر داد و در گفتگوی کوتاهی با خبرنگاران پیش از ورود به جلسه سران گروه ۷، سفر «انریکه مورا» به تهران را مثبت خواند و افزود: «مذاکرات با ایران بزودی از سر گرفته می‌شود».

 

با این حال، «لورنس نورمن» خبرنگار نشریه آمریکایی «وال استریت ژورنال» ارزیابی یک دیپلمات ارشد اروپایی از احتمال به نتیجه رسیدن مذاکرات وین و توافق با ایران را منتشر کرد.

 

نورمن در پیامی توئیتری به نقل از یک «دیپلمات ارشد اروپایی با دیدگاهی واقع‌بینانه‌تر» از وضعیت توافق با ایران نوشت:‌ «ما همچنان موانع دشواری بر سر راه رسیدن به توافق داریم».

 

این خبرنگار آمریکایی به نقل از دیپلمات ارشد اروپایی افزود: «اما گفت‌وگوی طولانی و صریح با طرف ایرانی نشان داد که آن‌ها متعهد هستند».

 

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز امروز (جمعه) در نشستی خبری در توکیو گفت: «نشانه از عدم جدیت ایران در مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای این کشور مشاهده نمی‌کنم». 

ارسال نظر