پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس تجاوز اسرائیل به قنیطره در سایه سکوت رژیم جولانی وزیر خارجه پاکستان: اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسیم فؤاد حسین پیشنهاد نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس، عراق و ایران را مطرح کرد پیش‌نویس نشست دوحه: روند عادی‌سازی با حمله به قطر مورد تهدید قرار گرفته است دیدار وزرای خارجه ایران و لبنان/ رایزنی درباره روابط دو جانبه و اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف جنایات اسرائیل ادعای رسانه عبری: ترکیه نگران وقوع عملیات موساد است هشدار ترکیه: اسرائیل به دنبال کشاندن منطقه به یک فاجعه نظامی است رایزنی عراقچی با همتایان پاکستانی، سومالیایی، مصری و عراقی در قطر اسلامی: وضع قانون ممنوعیت حمله نظامی به تأسیسات هسته‌ای ضروری است الشمری: همکاری ایران و عراق منجر به بازداشت قاچاقچیان خطرناک مواد مخدر شد

شناسایی اولین مورد ابتلا به آبله میمون در فلسطین

یک بیمارستان درتل‌آویو شامگاه جمعه اعلام کرد اولین مورد مشکوک به آبله میمون در فلسطین اشغالی کشف شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 21
کد خبر: ۱۳۴۵۲۶

به گزارش راهبردمعاصر، همزمان با تصمیم سازمان جهانی بهداشت برای برگزاری نشست اضطراری درخصوص شیوع ویروس «آبله میمون»، اولین مورد از این بیماری در فلسطین اشغالی نیز دیده شد.

یک بیمارستان درتل‌آویو شامگاه جمعه اعلام کرد اولین مورد مشکوک به آبله میمون در فلسطین اشغالی کشف شده است.

به نوشته روزنامه «هاآرتص»، بیمارستان ایچیلوف خبر داد، یک مرد ۳۰ ساله که اخیراً به اروپای غربی سفر کرده بود با علائم بیماری آبله میمون به اورژانس مراجعه کرد. او اکنون در قرنطینه بستری شده و شدت بیماری او خفیف گزارش شده است.

وزارت بهداشت رژیم موقت صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای از هر فردی که وارد فلسطین اشغالی می‌شود و علائمی مانند تب و جوش‌های تاول‌زا را تجربه می‌کند خواست سریعاً به پزشک مراجعه کند.

بر اساس گزارش‌ها، مواردی از بیماری مربوط به آبله میمون قبلاً فقط در میان افرادی که به آفریقای مرکزی و غربی سفر کرده‌اند، دیده شده است. اما طی هفته گذشته کشور‌های انگلیس، اسپانیا، پرتغال، ایتالیا، آمریکا، سوئد و کانادا مواردی از ابتلا به این بیماری را گزارش کردند که بیشتر در مردان جوانی است که به آفریقا سفر نداشتند.

به نوشته هاآرتص، فرانسه، آلمان، بلژیک و استرالیا نیز روز جمعه اولین موارد ابتلا به آبله میمون را تایید کردند.

ویروس آبله میمون معمولا باعث تب، لرز، بثورات پوستی و ضایعات در صورت یا اندام تناسلی می‌شود. سازمان بهداشت جهانی تخمین می‌زند که این بیماری برای یک نفر از هر ۱۰ نفر کشنده است، اما واکسن‌های آبله محافظ هستند و برخی دارو‌های ضد ویروسی نیز در حال تولید هستند.

در شرایطی که شمار افراد مشکوک به ابتلا به آبله میمون در قاره اروپا به بیش از ۱۰۰ نفر رسیده سازمان جهانی بهداشت خواستار برگزاری نشست اضطراری در روز جمعه شده است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده