نماینده اردکان: طرح «اینترنت تخصصی» در برخی دانشگاه‌ها در حال اجراست روند قدرت یابی مریم رجوی در فرقه منافقین یارانه این سه دهک حذف می‌شود + فیلم پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود خطیب‌زاده: ایران هرگز از دیپلماسی رویگردان نبوده است واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی بقائی: تحریم‌های آمریکا علیه ایرانیان، جنایت علیه بشریت است رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم/قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! فرمانده سپاه تهران: در جنگ ۱۲روزه کل ناتو را شکست دادیم جدال دولت و مجلس بر سر تغییر ۴ وزیر پزشکیان

ورود کمیسیون اقتصادی مجلس به موضوع تخلفات گمرکات کشور

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از ورود این کمیسیون به موضوع تخلفات د ر گمرکات کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر غلامرضا مرحبا سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در تشریح جلسه امروز یکشنبه (1خرداد) این کمیسیون، اظهار داشت: در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی کارگروهی با عنوان کارگروه نظارتی گمرکات کشور تشکیل شده است.

وی افزود: ریاست این کارگروه بر عهده بنده است و دستور کار این کار گروه تهیه گزارش از گمرکات کشور و ارائه آن به مجلس شورای اسلامی و نهادهای نظارتی کشور است.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مشکلاتی امروزه در حوزه گمرکات کشور وجود دارد و پیمانکاری که  حدود 10 سال است کار را در اختیار دارد اطلاعات و دیتاها را در اختیارات گمرکات قرار نمی دهد و همچنین در جهت توسعه گام هایی تا کنون بر نداشته است.

مرحبا تصریح کرد: همچنین هنوز سامانه گمرک با سامانه تجارت به هم متصل نشده است از این رو مجلس در این رابطه ورود پیدا کرده است تا هم تخلفات را شناسایی کند و هم سامانه گمرک و سامانه تجارت را به هم متصل کند.

وی همچنین بیان داشت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست کمیسیون اقتصادی مجلس حضور پیدا کرد و توضیحاتی درباره نحوه محاسب یارانه‌ها و افراد مشمول دریافت یارانه ارائه کرد و بیان کرد که تاکنون به حساب 76 میلیون و 300 هزار نفر از مردم یارانه واریز شده است.

وی با بیان اینکه بر اساس توضیحات وزیر کار مردم براساس اطلاعات موجود در سامانه جامع رفاه ایرانیان دهک‌بندی می‌شوند، افزود: تمام اطلاعات این سامانه از دستگاه‌های رسمی کشور مانند بانک مرکزی، نیروی انتظامی، خزانه کل کشور، صندوق‌های تامین اجتماعی و بازنشستگی و... دریافت می‌شود.

کلمات کلیدی: کمیسیون اقتصادی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار