درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

یارانه پنهان آرد باید در سال‌های قبل و به صورت تدریجی حذف می‌شد

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: یارانه پنهان آراد باید در سالهای قبل و به صورت تدریجی حذف می‌شد، اما دولت قبل زیر بار مسئولیت‌ها نرفت و کار را به گردن دولت جدید انداخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 06
کد خبر: ۱۳۲۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر شهباز حسن‌پور بیگلری نماینده مردم سیرجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اصلاح یارانه آرد گفت: یارانه پنهان آرد باید در سالهای قبل و به صورت تدریجی حذف می‌شد اما دولت قبل این کار را انجام نداد.

وی افزود: دولت قبل با وجود اینکه ما در سالهای گذشته با محدودیت منابع ارزی مواجه بودیم اقدام به حذف تدریجی یارانه پنهان آرد نکرد تا هزینه‌های احتمالی اجتماعی آن به گردنش نیفتد و از محبوبیتش کاسته نشود.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: این اقدام دولت قبل باعث شد تا مسئولیت حذف یارانه پنهان آرد به گردن دولت جدید بیفتد و البته باید با کنترل قیمت‌ها جلوی فشار بر مردم در این حوزه گرفته شود.

حسن‌پور بیگلری خاطرنشان کرد: با وجود عدم حذف یارانه پنهان آرد و یارانه پنهان کالاهای اساسی در دولت قبل در آغاز به کار دولت آقای روحانی 22 درصد از مردم زیر خط فقر قرار داشتند و در پایان هشت سال دولت آقای روحانی 32 درصد از مردم زیر خط فقر قرار گرفته بودند و این نشان می‌دهد که منابع ارزی که برای پرداخت یارانه به کالاهای اساسی تخصیص یافته به جامعه هدف نرسیده است.

وی افزود: درست است که حذف یارانه پنهان آرد اقدام صحیح است، اما آقای رئیسی باید با مقابله جدی با سودجویان و سوءاستفاده کنندگان جلوی هرگونه سوءاستفاده را بگیرد.

نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ما آقای رئیسی را بسیار دوست داریم و نمی‌خواهیم به خاطر اقدامات سوءاستفاده کنندگان جایگاه وی دچار خدشه شود و لذا از ایشان و دولت سیزدهم می‌خواهیم تا هر چه سریع‌تر نسبت به تأمین کالاهای مورد نیاز مردم و برخورد با سوءاستفاده کنندگان اقدام کنند.

ارسال نظر