ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

یارانه پنهان آرد باید در سال‌های قبل و به صورت تدریجی حذف می‌شد

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: یارانه پنهان آراد باید در سالهای قبل و به صورت تدریجی حذف می‌شد، اما دولت قبل زیر بار مسئولیت‌ها نرفت و کار را به گردن دولت جدید انداخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 06
کد خبر: ۱۳۲۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر شهباز حسن‌پور بیگلری نماینده مردم سیرجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اصلاح یارانه آرد گفت: یارانه پنهان آرد باید در سالهای قبل و به صورت تدریجی حذف می‌شد اما دولت قبل این کار را انجام نداد.

وی افزود: دولت قبل با وجود اینکه ما در سالهای گذشته با محدودیت منابع ارزی مواجه بودیم اقدام به حذف تدریجی یارانه پنهان آرد نکرد تا هزینه‌های احتمالی اجتماعی آن به گردنش نیفتد و از محبوبیتش کاسته نشود.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: این اقدام دولت قبل باعث شد تا مسئولیت حذف یارانه پنهان آرد به گردن دولت جدید بیفتد و البته باید با کنترل قیمت‌ها جلوی فشار بر مردم در این حوزه گرفته شود.

حسن‌پور بیگلری خاطرنشان کرد: با وجود عدم حذف یارانه پنهان آرد و یارانه پنهان کالاهای اساسی در دولت قبل در آغاز به کار دولت آقای روحانی 22 درصد از مردم زیر خط فقر قرار داشتند و در پایان هشت سال دولت آقای روحانی 32 درصد از مردم زیر خط فقر قرار گرفته بودند و این نشان می‌دهد که منابع ارزی که برای پرداخت یارانه به کالاهای اساسی تخصیص یافته به جامعه هدف نرسیده است.

وی افزود: درست است که حذف یارانه پنهان آرد اقدام صحیح است، اما آقای رئیسی باید با مقابله جدی با سودجویان و سوءاستفاده کنندگان جلوی هرگونه سوءاستفاده را بگیرد.

نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ما آقای رئیسی را بسیار دوست داریم و نمی‌خواهیم به خاطر اقدامات سوءاستفاده کنندگان جایگاه وی دچار خدشه شود و لذا از ایشان و دولت سیزدهم می‌خواهیم تا هر چه سریع‌تر نسبت به تأمین کالاهای مورد نیاز مردم و برخورد با سوءاستفاده کنندگان اقدام کنند.

ارسال نظر