پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

مخالفت کمیسیون جهش تولید مجلس با گسترش دایره شمولیت عنوان اخلال اقتصادی

سخنگوی کمیسیون جهش تولید مجلس گفت: اعضای کمیسیون با گسترش دایره شمولیت اخلال به مفاسد اقتصادی مخالفت کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر محسن زنگنه نماینده مردم تربیت حیدریه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به نشست امروز کمیسیون ویژه جهش تولید مجلس گفت: در جلسه امروز مواد یک و دو طرح اصلاح قانون مجازات اخلالگران اقتصادی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در جریان بررسی این مواد اعضای کمیسیون مخالفت خود را با اطلاق اخلاق اقتصادی به موارد متعددی از مفاسد اقتصادی ابراز کردند و عنوان کردند که اخلال زمانی صورت می‌گیرد که یک فساد نظام اقتصادی کشور را تحت‌الشعاع قرار دهد.

سخنگوی کمیسیون جهش تولید مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نظر اعضای کمیسیون بر این بود که قوانین ما را برای مبارزه با مفاسد اقتصادی بازدارنده نیست و فرد متخلف حاضر است مرتکب فساد شود و  جریمه آن را هم پرداخت کند چرا که با وجود پرداخت جریمه باز هم فساد برایش سودآور است.

زنگنه اضافه کرد: اعضای کمیسیون بر این اعتقادند که راهکار جبران این مسئله و بازدارندگی قانون در مقابل فساد این نیست که ما دایره شمولیت اخلال را گسترش دهیم و به بسیاری از مفاسد تعمیم دهیم چرا که این کار باعث بالا رفتن ریسک سرمایه‌گذاری در کشور شده و به تولید لطمه می‌زند.

وی افزود: در نهایت بنا شد تا این موضوع در یک کارگروه ویژه مورد بحث و بررسی قرار گیرد و نتیجه بررسی‌ها برای تصمیم‌گیری به صحن کمیسیون ارائه شود.

کلمات کلیدی: مجلس
مطالب مرتبط
ارسال نظر