غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

روسیه: به دنبال کریدورهای لجستیکی از ایران هستیم

وزیر حمل و نقل روسیه به خبرگزاری «اینترفکس» گفت، تحریم‌های غرب مسکو را مجبور می‌کند به دنبال «کریدورهای لجستیکی جدید» مانند کریدور حمل ‌ونقل بین‌المللی شمال-جنوب که بین هند، ایران، افغانستان، جمهوری آذربایجان، روسیه، آسیای مرکزی و اروپا قرار دارد، باشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر وزیر حمل و نقل روسیه گفت که مسکو به دنبال کریدورهای لجستیکی جدید بین هند، ایران، افغانستان و جمهوری آذربایجان است.

به نوشته شماره یکشنبه روزنامه «دیلی میل»، «ویتالی ساولی‌ف» وزیر حمل و نقل روسیه به خبرگزاری «اینترفکس» گفت، تحریم‌های غرب مسکو را مجبور می‌کند به دنبال «کریدورهای لجستیکی جدید» مانند کریدور حمل ‌ونقل بین‌المللی شمال-جنوب که بین هند، ایران، افغانستان، جمهوری آذربایجان، روسیه، آسیای مرکزی و اروپا قرار دارد، باشد.

روزنامه دیلی میل نوشت، روسیه همچنین ارسال کالاهای زمینی از طریق جمهوری آذربایجان و «دریای خزر» به ایران به عنوان مسیرهای جایگزین را بررسی کرده است.

وزیر حمل و نقل روسیه چندی قبل نیز با اشاره به توقیف شماری از هواپیماهای غیر نظامی روسیه در کشورهای خارجی به واسطه تحریم‌های غرب گفت که از تجربیات ایران در این زمینه استفاده می‌کند. وزیر حمل و نقل روسیه با اشاره به توقیف حدود ۸۰ فروند هواپیمای این کشور در خارج به واسطه تحریم‌ها گفت که از تجربیات ایران در این زمینه استفاده می‌کند.

ساولیف با اشاره به تداوم پروازها و تامین قطعات یدکی هواپیما افزود: «مسئولان روس با تکیه بر تجربیات ایران که سال‌ها در تحریم بوده، به دنبال راه حلی برای این موضوع هستند.»

«دیمیتری میدویدیف»، معاون دبیر شورای امنیت ملی روسیه به تازگی با بیان اینکه تحریم‌ها علیه کشورش ممکن است تا چند دهه دوام داشته باشد گفت مسکو باید به منابع داخلی خودش تکیه کند.

میدویدیف تصریح کرد که «عملیات نظامی ویژه روسیه» در اوکراین دلیل کشورهای غربی برای تحریم روسیه نیست.

او گفت: «ما به خوبی می‌دانیم تحریم‌هایی که اعمال شده‌اند احتمالاً برای مدت بسیار طولانی پابرجا خواهند بود و این تحریم‌ها ارتباطی هم با عملیات ویژه روسیه در اوکراین ندارند.»

معاون دبیر شورای امنیت ملی روسیه در ادامه گفت: «پرواضح است که این تحریم‌ها برای مدت طولانی ادامه خواهند داشت، همان‌طور که در گذشته، از جمله در دوران شوروی هم همین‌طور بود. به عبارت دیگر، برای چندین دهه تحریم‌ها ادامه داشتند.»

روسیه از پنجم اسفند گذشته (۲۴ فوریه) دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد. این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو رسماً استقلال جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت. «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن اوکراین» و «نازی‌زدایی» از این کشور اعلام کرد.

روسیه همچنین اعلام کرده اوکراین به تعهداتش ذیل توافقات مینسک که در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ برای حل مناقشه‌های موجود میان جدایی‌خواهان و کی‌یف حاصل شده بود عمل نکرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر