هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

روسیه: اردوگاه آموزشی نظامیان اوکراین تخریب شد

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نیرو‌های مسلح این کشور یک اردوگاه آموزشی نیرو‌های ویژه ارتش اوکراین را در منطقه اودسا تخریب کردند و ۲۷۰ ملی‌گرای اوکراینی کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 21
کد خبر: ۱۳۴۵۹۰

به گزارش راهبردمعاصر، «ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه امروز (شنبه) گزارشی از عملیات نظامی ارتش این کشور در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته ارائه کرد و گفت که واحد توپخانه و موشک ارتش روسیه یک اردوگاه آموزشی نیرو‌های ویژه ارتش اوکراین در نزدیکی دریاچه «ساسیک «در منطقه «اودسا» و ۴۳ واحد توپخانه و خمپاره را هدف قرار داده و تخریب کردند.

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی تاس، سخنگوی وزارت دفاع روسیه تصریح کرد: «نیرو‌های واحد توپخانه و موشک روسیه، ۷۷ مرکز فرماندهی، ۶۰۲ مرکز تجمع نیروی انسانی و تجهیزات نظامی نیرو‌های مسلح اوکراین از جمله یک اردوگاه آموزشی نیرو‌های عملیات ویژه نیرو‌های مسلح اوکراین را با پرسنل نظامی در نزدیکی دریاچه ساسیک در منطقه اودسا هدف قرار دادند و ۴۳ واحد توپخانه و خمپاره را نیز تخریب کردند و همچنین دو سکوی پرتاب راکت انداز چندگانه گراد، ۱۰ انگار مهمات و یکسامانه دفاع هوایی بوک-ام ۱ را در نزدیکی مایاکی خارکیف تخریب کردند».

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که نیرو‌های مسلح روسیه در منطقه اودسا دو تأسیسات انبار سوخت برای تجهیزات ملی‌گرایان اوکراین را نیز تخریب کردند و واحد هوا-فضا و عملیاتی-تاکتیکی فدراسیون روسیه، چهار مرکز فرماندهی و ۴۷ منطقه تجمع نیرو‌های مسلح اوکراین را هدف قرار دادند.

سخنگوی وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرده است که نیرو‌های مسلح روسیه مجموعه بزرگی از تسلیحات و تجهیزات نظامی آمریکا و اروپا که به ارتش اوکراین عرضه شده بود را با موشک‌های کالیبر منهدم کردند.

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرده است که سامانه‌های دفاع هوایی روسیه، یک فروند جنگنده سوخو-۲۵ روسیه را نیز در منطقه «خرسون» ساقط کردند و ۱۴ پهپاد نیرو‌های مسلح اوکراین را نیز سرنگون کردند.

ایگور کوناشنکوف همچنین اعلام کرده است که در نتیجه حملات هوایی ارتش روسیه در ۲۴ ساعت گذشته، بیش از ۲۷۰ ملی گرای اوکراینی کشته و ۵۲ واحد تجهیزات نظامی اوکراین از کار افتادند.

در تاریخ ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه)، روسیه به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس برای دفاع در مقابل حملات اوکراین، به این کشور اروپایی حمله کرد و مقام‌های روس از همان ابتدا اعلام کردند که به دنبال خلع سلاح و نازی زدایی اوکراین هستند و تنها زیرساخت‌های نظامی کی‌یف را هدف قرار می‌دهند و کاری با مناطق غیرنظامی ندارند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار