هشدار پوتین درباره عواقب ارسال تسلیحات به اوکراین-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

هشدار پوتین درباره عواقب ارسال تسلیحات به اوکراین

پوتین به همتای فرانسوی و صدر اعظم آلمان هشدار داد، تأمین و ارسال تسلیحات برای اوکراین می‌تواند به افزایش بی‌ثباتی و وخامت وضعیت انسانی شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز شنبه در تماس تلفنی سه جانبه با همتایان فرانسوی و آلمانی، تحولات اوکراین را به بحث گذاشت.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، کاخ کرملین در بیانیه‌ای نوشت، پوتین در تماس با «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه و «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان گفت، مسکو آمادگی دارد در صورت لغو تحریم‌ها علیه روسیه، صادرات کود و محصولات کشاورزی را از سر بگیرد.

رئیس جمهور روسیه همچنین افزود، کشورش آمادگی دارد راه‌هایی برای تأمین غلات پیدا کند که یکی از این مسیرها می‌تواند از طریق بنادر واقع در دریای سیاه باشد.

پوتین به همتای فرانسوی و صدر اعظم آلمان هشدار داد، تأمین و ارسال تسلیحات برای اوکراین می‌تواند به افزایش بی‌ثباتی و وخامت وضعیت انسانی شود.

در بیانیه کرملین درباره این تماس تلفنی آمده است، پوتین به شولتز و ماکرون گفت روسیه آمادگی دارد گفت‌وگوها با اوکراین را از سر بگیرد.

آلمان و فرانسه به عنوان کشورهای تأثیرگذار اتحادیه اروپا از یک سو به اوکراین کمک مالی و نظامی ارسال کرده از سوی دیگر تلاش کرده‌اند چهره میانه‌رویی از خود در قبال درگیری‌ها نشان دهند.

ماه گذشته ماکرون اعلام کرد کشورش کمک به اوکراین را ۳۰۰ میلیون دلار افزایش خواهد داد. او با حضور در کنفرانس بین‌المللی حامیان مالی در پایتخت لهستان گفت، کمک‌های فرانسه از ۱.۷ میلیارد دلار به ۲ میلیارد دلار خواهد رسید. متعاقباً دولت لهستان اعلام کرد توانسته از طریق برگزاری این کنفرانس ۶.۵ میلیارد دلار برای کمک به اوکراین جمع‌آوری کند.

با این حال از سوی دیگر آلمان و فرانسه در برخی موارد، با برخی تحریم‌های روسیه مخالفت کرده و شولتز و ماکرون تأکید کرده‌اند عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا ممکن است سال ها یا حتی دهه‌ها طول بکشد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار