ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

هشدار پوتین درباره عواقب ارسال تسلیحات به اوکراین

پوتین به همتای فرانسوی و صدر اعظم آلمان هشدار داد، تأمین و ارسال تسلیحات برای اوکراین می‌تواند به افزایش بی‌ثباتی و وخامت وضعیت انسانی شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز شنبه در تماس تلفنی سه جانبه با همتایان فرانسوی و آلمانی، تحولات اوکراین را به بحث گذاشت.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، کاخ کرملین در بیانیه‌ای نوشت، پوتین در تماس با «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه و «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان گفت، مسکو آمادگی دارد در صورت لغو تحریم‌ها علیه روسیه، صادرات کود و محصولات کشاورزی را از سر بگیرد.

رئیس جمهور روسیه همچنین افزود، کشورش آمادگی دارد راه‌هایی برای تأمین غلات پیدا کند که یکی از این مسیرها می‌تواند از طریق بنادر واقع در دریای سیاه باشد.

پوتین به همتای فرانسوی و صدر اعظم آلمان هشدار داد، تأمین و ارسال تسلیحات برای اوکراین می‌تواند به افزایش بی‌ثباتی و وخامت وضعیت انسانی شود.

در بیانیه کرملین درباره این تماس تلفنی آمده است، پوتین به شولتز و ماکرون گفت روسیه آمادگی دارد گفت‌وگوها با اوکراین را از سر بگیرد.

آلمان و فرانسه به عنوان کشورهای تأثیرگذار اتحادیه اروپا از یک سو به اوکراین کمک مالی و نظامی ارسال کرده از سوی دیگر تلاش کرده‌اند چهره میانه‌رویی از خود در قبال درگیری‌ها نشان دهند.

ماه گذشته ماکرون اعلام کرد کشورش کمک به اوکراین را ۳۰۰ میلیون دلار افزایش خواهد داد. او با حضور در کنفرانس بین‌المللی حامیان مالی در پایتخت لهستان گفت، کمک‌های فرانسه از ۱.۷ میلیارد دلار به ۲ میلیارد دلار خواهد رسید. متعاقباً دولت لهستان اعلام کرد توانسته از طریق برگزاری این کنفرانس ۶.۵ میلیارد دلار برای کمک به اوکراین جمع‌آوری کند.

با این حال از سوی دیگر آلمان و فرانسه در برخی موارد، با برخی تحریم‌های روسیه مخالفت کرده و شولتز و ماکرون تأکید کرده‌اند عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا ممکن است سال ها یا حتی دهه‌ها طول بکشد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار