افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

محسنی اژه ای:آزادی نباید حقوق افراد را مخدوش کند

محسنی اژه ای:آزادی نباید حقوق افراد را مخدوش کند محسنی اژه ای گفت: آزادی نباید حقوق عمومی و خصوصی افراد جامعه را مخدوش کند و باید با قیوداتی همراه باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر رئیس قوه قضائیه با اشاره به جوانب حقوقی و اجتماعی جرائمی نظیر نشر اکاذیب و توهین به دیگری، گفت: گاهی فردی علیه شخصی اقدام به نشر اکاذیب می‌کند، گاهی نیز فردی به دیگری توهین می‌کند و با این عمل خود، قبح امری را در جامعه می‌شکند و سبب تحمیل آسیب اجتماعی و روانی به مردم می‌شود.

به گفته حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای برخی از موضوعات حوزه فرهنگ و رسانه تخصصی است لذا برای رسیدگی به پرونده‌های این حوزه، بهره‌گیری از نظرات متخصصین و صاحبنظران قشر‌ها و صنوف مختلف در زمره ضروریات است؛ بر همین مبنا، در فرآیند دادرسی پرونده‌های حوزه فرهنگ و رسانه نقش خبرگان و اهالی فن در قشر‌ها و صنوف مختلف و مساعدت آن‌ها به قضات در امر انطباق مصادیق با موضوع قانون بسیار برجسته و حائز اهمیت است.

رئیس قوه قضائیه همچنین گفت: در مواردی، مشخص نیست که آیا اقدام یک فرد مصداق توهین و نسبت دادن یک امر وهن‌آور به شخصی دیگر محسوب می‌شود یا خیر؟ یا اینکه انتشار یک سند در زمره مصادیق افشای اسرار مردم است یا خیر؟ در چنین مواردی قضات دادسرای فرهنگ و رسانه باید بیش از پیش جانب احتیاط را رعایت کنند و بیشتر بر مشورت گرفتن از اهالی فن، خبرگان و متخصصین امر تکیه کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز از دادسرای ناحیه ۳۵ (فرهنگ و رسانه) بازدید کرد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار