۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

واکنش فرخ‌نژاد به گزارش کیهان درباره بازیگر زن فیلم دختر شیطان+ عکس

حمید فرخ‌نژاد با کنایه خطاب به مخاطبانش اعلام کرد که اگر می‌خواهند به ورطه فساد کشیده نشوند و بنیان خانواده‌شان به باد نرود، فیلم «دختر شیطان» را نبینند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 13
کد خبر: ۱۳۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر ، حمید فرخ‌نژاد با انتشار تصویری از خود کنار ایشی گوپتا بازیگر زن فیلم سینمایی «دختر شیطان» ساخته قربان محمدپور در اینستاگرام، به گزارش دیروز روزنامه کیهان که به انتقاد از حضور این بازیگر زن در فیلمی ایرانی پرداخته بود، واکنش نشان داد نوشت: «اگر می‌خواهید به ورطه فساد کشیده نشوید و بنیان خانواده و دودمانتان به باد نرود و فرزندانتان معتاد نشوند و دچار حمله قلبی نشوید و اخرتتان به باد نرود این فیلم را نبینید!

 

نظر روزنامه کیهان درباره فیلم ضاله، مستهجن و شنیع دختر شیطان: «یک پروژه سینمایی در سکوت خبری، پذیرای یک مدل عکس‌های غیراخلاقی بود. این بازیگر که به سختی می‌توان عکسی قابل انتشار از وی پیدا کرد، سال‌هاست که به‌عنوان مدل عکس‌های مستهجن فعالیت می‌کند و حتی صفحه شخصی وی نیز مملو از چنین تصاویری است...»

واکنش فرخ‌نژاد به گزارش کیهان درباره بازیگر زن فیلم دختر شیطان+ عکس

ارسال نظر
آخرین اخبار