افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

تعطیلی مدارس همدان فردا سوم خرداد 1401

تعطیلی مدارس همدان فردا سوم خرداد 1401 اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان از تعطیلی مدارس همدان فردا سوم خرداد 1401 خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۵۰۵۸

به گزارش راهبرد معاصر اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان درباره تعطیلی مدارس همدان فردا سوم خرداد 1401عصر دوشنبه با صدور اطلاعیه ای با اشاره به تشکیل جلسه کارگروه اضطراری آلودگی هوا و مصوبات آن، اعلام کرد: فعالیت های آموزشی در تمامی مدارس استان در نوبت های صبح و بعد از ظهر در تمامی مقاطع تحصیلی تعطیل است و حضور دانش آموزان تنها به منظور شرکت در آزمون های پایان سال در مدارس در همان ساعات آزمون می باشد.

در این اطلاعیه آمده است: به استناد دستور العمل شرایط اضطراری آلودگی هوا، فعالیت ادارات و دستگاه های دولتی به استثنای دستگاه های امدادی، بهداشتی و درمانی، بانکها و خدمات اضطراری در روز سه شنبه سوم خرداد با ۲ ساعت تاخیرآغاز می شود.

براساس اعلام اداره کل محیط زیست استان همدان، تمام دستگاه های اداری استان موظف هستند با درخواست مرخصی مادران باردار و مادران دارای کودکانی که به مهد کودک می روند در روز سه شنبه سوم خرداد ماه موافقت کنند.

همچنین تمام دستگاه های اداری استان مکلفند با درخواست مرخصی پرسنل دارای بیماری های تنفسی و قلبی به تشخیص واحد مربوطه در روز سه شنبه سوم خردادماه جاری موافقت کنند.

بر اساس این اطلاعیه ماسک استاندارد توسط شهرداری به منظور نیروهای خدماتی و پاکبان ها توزیع شود همچنین همه برنامه ها، همایش ها و رویدادهای فرهنگی و اجتماعی دستگاه های اجرایی از نیروهای نظامی و انتظامی از فضای باز به فضای بسته منتقل شود.

بر اساس مصوبه دیگر کارگروه شرایط اضطراری آلودگی هوای استان همدان، اقدامات عمرانی و فعالیت هایی که موجب تشدید آلودگی هوا می شود باید توسط شهرداری ها تعطیل شود.

همچنین، تمامی فعالیت های ورزشی در فضای باز ممنوع است و صدا و سیمای مرکز استان همدان باید نکات بهداشتی شرایط آلودگی هوا را با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان اعلام کند.

همچنین نیروهای اورژانس به صورت آماده باش در چند نقطه از شهر قرار می گیرد و فعالیت واحدهای دانه بندی و آسفالت در محدوده حریم شهرها فردا محدود می شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار