کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها

تعطیلی مدارس و ادارات بوشهر امروز ۳ خرداد۱۴۰۱

تعطیلی مدارس و ادارات بوشهر امروز ۳ خرداد۱۴۰۱ با تأیید کارگروه اضطرار استان بوشهر به سبب وضعیت نامساعد جوی و بروز پدیده گرد و غبار شدید، تمامی ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس استان تعطیل است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 24
کد خبر: ۱۳۵۰۸۳

به گزارش راهبردمعاصر، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار بوشهر با اشاره به وضعیت نامساعد جوی و آلودگی هوا اظهار داشت: با تشکیل کارگروه اضطرار به ریاست معاون عمرانی استاندار بوشهر و تأیید این کارگروه به سبب وضعیت نامساعد جوی و بروز پدیده گرد و غبار شدید، تمامی ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس استان بوشهر سه شنبه سوم خرداد ماه تعطیل هستند.

اصغر جعفری افزود: این تعطیلی شامل دستگاه‌های امدادی، عملیاتی و خدمات‌رسان از جمله بانک‌ها، مراکز درمانی، آتش‌نشانی و امدادرسان نمی‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر هم با اشاره به گسترش طوفان گرد و خاک شدید و کاهش قابل ملاحظه کیفیت هوا و دید افقی خاطر نشان کرد: این توده گرد و خاک به تدریج تا سه‌شنبه سوم خرداد بیشتر نقاط استان را تحت تأثیر قرار دهد.

فرج اله شکوهی‌پور افزود: بر اثر این پدیده، کیفیت هوا و دید افقی به طور ملاحظه‌ای کاهش می‌یابد و لازم است که مردم به ویژه کودکان، سالمندان و بیماران از رفت و آمد‌های غیرضروری پرهیز کنند.

وی با بیان اینکه باید در تردد دریایی احتیاط شود تصریح کرد: لازم است ضمن مراقبت از محصولات کشاورزی، نکات لازم برای پیشگیری از خسارات احتمالی به تأسیسات مد نظر قرار گیرد.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر از افزایش سرعت وزش باد در استان خبر داد و بیان کرد: از سه شنبه تا پایان پنجشنبه در ساعاتی از بعدازظهر تا اوایل شب، سرعت وزش باد شمال غربی در سواحل استان بوشهر افزایش می‌یابد و پیش‌بینی می‌شود سرعت وزش باد در ساحل به بیش از ۶۰ و فرا ساحل بیش از ۷۰ کیلومتر در ساعت برسد. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار