رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی اردوغان: امیدوارم به‌زودی فرصتی برای دیدار و گفت‌و‌گو درباره تقویت روابط دو کشور فراهم شود تجمع گسترده مخالفان اردوغان در استانبول العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود

باقری کنی: سکوت برخی دولت‌ها در برابر ترور، پاداش به تروریست‌ها است

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با حضور در منزل شهید صیاد خدایی تصریح کرد: سکوت برخی دولت‌ها در برابر ترور، پاداش به تروریست‌ها است و تا زمانی که تروریست‌ها امید به دریافت پاداش داشته باشند، تروریسم ریشه‌کن نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 24
کد خبر: ۱۳۵۱۱۷

به گزارش راهبردمعاصر، «علی باقری» معاون سیاسی وزارت امور خارجه، شب گذشته (دوشنبه) دوم خرداد ماه با حضور در منزل شهید حسن صیاد خدایی و دیدار با همسر، فرزندان و خانواده این شهید، اظهار داشت: شهادت، سعادتی است که فقط نصیب انسان‌هایی می‌شود که از پیش از این که از جان خود بگذرند، از همه چیز خود گذشته‌اند.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به این که با هر قطره خون شهید که بر زمین ریخته می‌شود، بار مسؤولیت کارگزاران نظام افزایش می‌یابد، افزود: ترور نه‌تن‌ها موجب اخلال در مسیر پیشرفت انقلاب اسلامی نمی‌شود، بلکه خون پاک شهدا، حرکت انقلاب اسلامی در مسیر پیشرفت را شتاب می‌بخشد.

باقری با اشاره به دوگانگی سیاست برخی از دولت‌های غربی در قبال پدیده تروریسم، تصریح کرد: همان اندازه که تروریسم محکوم است، سکوت در برابر ترور هم محکوم است.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه افزود: سکوت برخی دولت‌ها در برابر ترور، پاداش به تروریست‌ها است و تا زمانی که تروریست‌ها امید به دریافت پاداش داشته باشند، تروریسم ریشه‌کن نخواهد شد.

باقری با اشاره به اراده راسخ ایران برای مقابله با تروریسم اظهار داشت: این ترور‌ها هیچ تأثیری بر سیاست ایران در مبارزه همه‌جانبه با تروریسم در منطقه نداشته و بدون تردید سیاست ثبات آفرین، امنیت ساز و ضدتروریسم ایران قوی‌تر از گذشته ادامه خواهد یافت. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار