سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

آسوشیتدپرس:هزاران نفر در تشییع صیاد خدایی شعار مرگ بر اسرائیل سر دادند

آسوشیتدپرس:هزاران نفر در تشییع صیاد خدایی شعار مرگ بر اسرائیل سر دادند به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» هزاران نفر از مردم عزادار روز سه‌شنبه برای ادای احترام به  سرهنگ «حسن صیاد خدایی» یکی از اعضای سپاه پاسداران که اوایل هفته جاری توسط دو مرد مسلح سوار بر موتور سیکلت به ضرب گلوله کشته شد، به خیابان‌ها آمدند و شعار «مرگ بر اسرائیل» سردادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 24
کد خبر: ۱۳۵۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر یک خبرگزاری آمریکایی روز سه شنبه در گزارشی در زمینه مراسم تشییع پیکر شهید «حسن صیاد خدایی» یکی از اعضای سپاه پاسداران و از مدافعان سرافراز حرم که از سوی عوامل صهیونیستی و استکبار جهانی روز یکشنبه در  تهران به شهادت رسید نوشت، حاضران در این مراسم گفتند که به شهدای ایران وفادارند.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» هزاران نفر از مردم عزادار روز سه‌شنبه برای ادای احترام به  سرهنگ «حسن صیاد خدایی» یکی از اعضای سپاه پاسداران که اوایل هفته جاری توسط دو مرد مسلح سوار بر موتور سیکلت به ضرب گلوله کشته شد، به خیابان‌ها آمدند و شعار «مرگ بر اسرائیل» سردادند.

 به گزارش این منبع خبری، قتل روز یکشنبه سرهنگ حسن صیاد خدایی نشانه‌های حملات مرگبار قبلی در ایران بود که (رژیم) اسرائیل مقصر آن بود، مانند حملاتی که دانشمندان هسته‌ای این کشور را هدف قرار دادند.

 

عزاداران در این مراسم شعارهای ضد آمریکایی و ضد اسرائیلی سر می‌دادند، و پوستری از شهید خدایی  به همراه سردار قاسم سلیمانی، سردار ارشد ایرانی کشته شده در حمله هواپیمای بدون سرنشین آمریکا در سال ۲۰۲۰ در عراق، و پرچم‌های پاره پاره شده اسرائیل، آمریکا و انگلیس را نشان می‌داد.

در یک تابلو که با آرم موساد و سیا (سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا» پوشانده شده بود، نوشته شده بود: «ایران قربانی تروریسم است».

در مراسم تشییع جنازه سردار سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین سرلشکر «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه ایران حضور داشتند. قاآنی نیز دوشنبه شب در منزل خدایی  به خانواده وی تسلیت گفت.

نحوه کشته شدن صیاد خدایی تداعی کننده حملات هدفمند قبلی تل‌آویو در ایران بود. در نوامبر ۲۰۲۰، «محسن فخری زاده» دانشمند ارشد هسته ای ایران حین سفر با خودرویی در خارج از تهران کشته شد.

یکی ازعزاداران در مراسم تشییع جنازه به آسوشیتدپرس گفت: «ما فقط می‌خواهیم انتقام بگیریم. دشمنان باید بدانند که ما به شهدا وفاداریم و خون آنها برای ما ارزشمند است.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار