قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد

برگزاری راهپیمایی پرچم فلسطینی‌ها در رام الله

برگزاری راهپیمایی پرچم فلسطینی‌ها در رام الله جنبش فلسطینی «الحراک الشبابی الشعبی» (جنبش مردمی جوانان) در قدس هم ضمن درخواست برای نامگذاری فردا به «روز پرچم فلسطین خواستار برافراشته شدن پرچم فلسطین در هر خانه، میدان و خیابانی در قدس اشغالی به ویژه در محله «باب العامود» شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر گروه‌ها و احزاب فلسطینی امروز شنبه برای برگزاری راهپیمایی روز پرچم فلسطین فراخوان دادند.

به گزارش صوت القدس، راهپیمایی فلسطینی‌ها در ساعت چهار و نیم بعد از ظهر فردا یکشنبه در میدان المناره در مرکز رام الله و در واکنش به اقدام تحریک آمیز صهیونیست ها در برگزاری راهپیمایی پرچم است که همزمان در بخش قدیمی قدس اشغالی برگزار می شود.

جنبش فلسطینی «الحراک الشبابی الشعبی» (جنبش مردمی جوانان) در قدس هم ضمن درخواست برای نامگذاری فردا به «روز پرچم فلسطین خواستار برافراشته شدن پرچم فلسطین در هر خانه، میدان و خیابانی در قدس اشغالی به ویژه در محله «باب العامود» شد.

جنبش مذکور اعلام کرد، رژیم اشغالگر باید بداند که عقربه‌های ساعت پس از نبرد «سیف القدس» و ایستادگی اسطوره‌ای اهالی قدس و نگهبانان مسجدالاقصی به عقب بازنخواهد گشت.

هشدارهای داخلی و منطقه‌ای به رژیم صهیونیستی در خصوص تبعات برگزاری راهپیمایی پرچم در بخش قدیمی قدس با عبور از محله حساس باب العامود در نزدیکی مسجد الاقصی و احتمال کشیده شدن آن تا داخل صحن‌های مسجد الاقصی کارگر نیفتاده و این رژیم گفته که راهپیمایی مذکور را در تاریخ اعلام شده یعنی فردا (یکشنبه) برگزار می‌کند.

در همین حال گروه‌های مقاومت فلسطین خواستار بسیج عمومی فلسطینی‌ها در قدس، کرانه باختری و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ برای مقابله با هر گونه تعرض صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی شد. قرار است فلسطینیان از سحرگاه امروز با تحصن در مسجد الاقصی و برپایی باشکوه نماز صبح ایستادگی خود را در برابر هر گونه تعرض صهیونیست‌ها به قبله نخست مسلمانان نشان دهند.

راهپیمایی پرچم یا «رقص پرچم» در تقویم عبری برابر است با سالروز اشغال قدس شرقی به دست رژیم صهیونیستی. این رژیم در هفتم ژوئیه ۱۹۶۷ قدس شرقی را اشغال کرد و آن روز را «روز اورشلیم» (روز قدس) نامیده اما بر اساس تقویم عبری، این روز امسال برابر با فردا (یکشنبه/ ۲۹ می) است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار