احوال پرسی فعال محیط زیست با خرس قهوه ای+ فیلم-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

احوال پرسی فعال محیط زیست با خرس قهوه ای+ فیلم

همیار محیط بان مازندرانی با یک سلام و علیک یک قلاده خرس قهوه‌ای را فراری داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۹۳۷

به گزارش راهبردمعاصر، محمدباقر غفاری چلاوی همیار محیط بان که کلیپ‌های او از حیات وحش و در برخی موارد گفتگو با حیوانات وحشی هنگام مواجه شدن با او مورد توجه کاربران فضای مجازی است این بار در مواجهه با یک قلاده خرس جوان به او سلام داد، اما خرس پا به فرار گذاشت.


او در خصوص این اتفاق می‌گوید: زیر درخت ممرز پیری نشسته بودم و به صدای سهره جنگلی گوش میدادم که این خرس جوان از راه رسید، زیبایی این صحنه‌ی ناب رو هدیه میکنم به روح دو عزیز محیط بان استان فارس.

خیلی‌ها سوال کردن که خرس داستان ما چرا لاغر هست، طبیعی هست قد و وزن این حیوان به نسبت سن اش، معمولا خرس‌های دو ساله‌ی جوان وقتی از مادر جدا میشن تا بیان مستقل بشن و منابع غذایی که مادرشون بهشون آموزش داده بود رو بیان پیدا کنند کمی ضعیف ترن، اما یواش یواش رو فرم میان و جای نگرانی ندارد.

محمد باقر غفاری چلاوی از چهره‌های شناخته شده کنشگری محیط زیستی است و با همکاری محیط زیست شهرستان آمل پروژه حفاظت از مرال‌ها را نیز انجام می‌دهد و تیجه محافظت شبانه روزی او و سایر محیط بانان و مردم سبب شد تا امسال هیچ خبری از شکار در منطقه چلاو نباشد و هم اکنون بیش از ۵۰ راس مرال در این منطقه حفاظت شده زیست می‌کنند.

منطقه شکار ممنوع چلاو آمل با ۱۵ هزار هکتار مساحت در البرز مرکزی زیستگاه پلنگ، روباه، گراز، گربه‌جنگلی، خرس قهوه‌ای و خارپشت است. /باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار