احوال پرسی فعال محیط زیست با خرس قهوه ای+ فیلم-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

احوال پرسی فعال محیط زیست با خرس قهوه ای+ فیلم

همیار محیط بان مازندرانی با یک سلام و علیک یک قلاده خرس قهوه‌ای را فراری داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۹۳۷

به گزارش راهبردمعاصر، محمدباقر غفاری چلاوی همیار محیط بان که کلیپ‌های او از حیات وحش و در برخی موارد گفتگو با حیوانات وحشی هنگام مواجه شدن با او مورد توجه کاربران فضای مجازی است این بار در مواجهه با یک قلاده خرس جوان به او سلام داد، اما خرس پا به فرار گذاشت.


او در خصوص این اتفاق می‌گوید: زیر درخت ممرز پیری نشسته بودم و به صدای سهره جنگلی گوش میدادم که این خرس جوان از راه رسید، زیبایی این صحنه‌ی ناب رو هدیه میکنم به روح دو عزیز محیط بان استان فارس.

خیلی‌ها سوال کردن که خرس داستان ما چرا لاغر هست، طبیعی هست قد و وزن این حیوان به نسبت سن اش، معمولا خرس‌های دو ساله‌ی جوان وقتی از مادر جدا میشن تا بیان مستقل بشن و منابع غذایی که مادرشون بهشون آموزش داده بود رو بیان پیدا کنند کمی ضعیف ترن، اما یواش یواش رو فرم میان و جای نگرانی ندارد.

محمد باقر غفاری چلاوی از چهره‌های شناخته شده کنشگری محیط زیستی است و با همکاری محیط زیست شهرستان آمل پروژه حفاظت از مرال‌ها را نیز انجام می‌دهد و تیجه محافظت شبانه روزی او و سایر محیط بانان و مردم سبب شد تا امسال هیچ خبری از شکار در منطقه چلاو نباشد و هم اکنون بیش از ۵۰ راس مرال در این منطقه حفاظت شده زیست می‌کنند.

منطقه شکار ممنوع چلاو آمل با ۱۵ هزار هکتار مساحت در البرز مرکزی زیستگاه پلنگ، روباه، گراز، گربه‌جنگلی، خرس قهوه‌ای و خارپشت است. /باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده