هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران

حماس:مقاومت تا جاروکردن آخرین صهیونیست از سرزمین اشغال شده ادامه دارد

حماس:مقاومت تا جاروکردن آخرین صهیونیست از سرزمین اشغال شده ادامه دارد عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس گفت:«ملت ما به مقاومت و پیوندش در دفاع از قدس، تا جاروکردن آخرین نظامی و شهرک‌نشین از خاک پاکش و آزادی هر وجب از این سرزمین اشغال‌شده، ادامه خواهد داد».
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس امروز (یک‌شنبه) هم‌زمان با آغاز مراسم راهپیمایی «پرچم» توسط اشغالگران صهیونیست بر تداوم مقاومت ملت فلسطین تاکید کرد.

طبق گزارش خبرگزاری «شهاب»، الرشق خاطرنشان کرد: «ملت ما به مقاومت و پیوندش در دفاع از قدس، تا جاروکردن آخرین نظامی و شهرک‌نشین از خاک پاکش و آزادی هر وجب از این سرزمین اشغال‌شده، ادامه خواهد داد».

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس تأکید کرد: «قدس به عنوان پایتخت ابدی فلسطین و اولین قبله مسلمانان، یکپارچه و متحد خواهد ماند؛ قدسی که جان‌های ما فدای آن است».

جنبش مقاومت اسلامی حماس از دو هفته پیش و هم‌زمان با آمادگی نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست برای برگزاری راهپیمایی پرچم، در بیانیه‌های مختلف به مقامات تل‌آویو درباره پاسخ قاطع شان به تجاوزهای اشغالگران هشدار داده بودند.

رهبران حماس علاوه بر هشدارهای مکرر، روز گذشته (شنبه) برای تمامی فلسطینی‌های ساکن قدس، کرانه باختری و اراضی اشغال‌شده از ۱۹۴۸ تاکنون بسیج عمومی اعلام کردند. امروز (یک‌شنبه) نیز رسانه‌های محلی به نقل از گروه‌های مقاومت در غزه گزارش داد‌ند که یگان‌های مسلح مقاومت از صبح اوضاع مسجدالاقصی و مناطق دیگر را زیر نظر دارند تا بر اساس تحولات پاسخ دهند.

«فوزی برهوم» سخنگوی جنبش حماس نبز روز گذشته ضمن تاکید بر اینکه قدس و مسجدالاقصی خط قرمز ملت فلسطین محسوب می‌شوند، تاکید کرد که کا این سرزمین به میدان مبارزه برای دفاع از قدس تبدیل شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار