شهادت دومین نوه عضو برجسته حماس بر اثر بمباران مدرسه دار الارقم غزه + عکس لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد ترامپ: نتانیاهو احتمالا هفته آتی به آمریکا می‌آید حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد

اردوغان: اجازه ورود حامیان تروریسم به ناتو را نمی‌دهم

رئیس جمهور ترکیه پس از بازگشت از جمهوری آذربایجان در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «تا زمانی که طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه است قطعا نمی‌توانیم به کشورهای حامی تروریسم برای ورود به ناتو بله بگوییم».
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز یکشنبه گفت که گفت‌وگوها با سوئد و فنلاند درباره پیوستن این دو کشور به ناتو در سطح مورد انتظار نبوده و آنکارا نمی‌تواند به کشورهای حامی تروریسم پاسخ مثبت بدهد.

به گزارش رویترز، وی که پس از بازگشت از جمهوری آذربایجان در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «تا زمانی که طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه است قطعا نمی‌توانیم به کشورهای حامی تروریسم برای ورود به ناتو "بله" بگوییم».

پیشتر دو منبع به رویترز گفته بودند که گفت‌وگوهای روز چهارشنبه نمایندگان سوئد و فنلاند با ترکیه پیشرفت اندکی داشته و هنوز مشخص نیست که چه زمانی مذاکرات بیشتر انجام خواهد شد.

«ماگدالنا اندرسون» نخست‌وزیر سوئد روز چهارشنبه اتهام ترکیه مبنی بر تأمین مالی سازمان‌های تروریستی را رد کرد.

وی در نشستی خبری در استکهلم گفت: «ما برای سازمان‌های تروریستی پول و البته اسلحه نمی‌فرستیم».

دولت ترکیه روز سه‌شنبه گذشته لیست رسمی شامل ۵ درخواست از سوئد و فنلاند را منتشر کرد که در صورت محقق شدن این خواسته‌ها، از عضویت این دو کشور حوزه نوردیک در ناتو حمایت خواهد کرد.

دولت آنکارا خواستار «تضمین‌های ملموس» از سوی استکهلم شده که تمامی روابط خود با گروه‌هایی نظیر پ‌ک‌ک که از سوی ترکیه، اتحادیه اروپا و آمریکا تروریستی معرفی شده‌اند را قطع کند.

دولت‌های فنلاند و سوئد هفته گذشته تصمیم خود را برای الحاق به ناتو اعلام کردند که جبهه جدیدی را در پرونده تقابل میان روسیه و غرب گشوده است. فنلاند به عنوان یکی از کشورهای حوزه اسکاندیناوی، بالغ بر هزار کیلومتر مرز با روسیه دارد و اولین کشور دارای مرز مشترک با روسیه است که به ناتو ملحق می‌شود./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار