اردوغان: اجازه ورود حامیان تروریسم به ناتو را نمی‌دهم-راهبرد معاصر
جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند اردوغان: از ثبات سوریه و حاکمیت آن بر سرزمین‌های خود حمایت می‌کنیم اسپوتنیک: عراق روند بازگرداندن ۲۰۰۰ سرباز سوری را از امروز آغاز می‌کند پوتین: روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد / هنوز بشار اسد را پس از آمدن به مسکو ندیده‌ام پزشکیان در نشست دی هشت: کشور‌های اسلامی با همگرایی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد

اردوغان: اجازه ورود حامیان تروریسم به ناتو را نمی‌دهم

رئیس جمهور ترکیه پس از بازگشت از جمهوری آذربایجان در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «تا زمانی که طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه است قطعا نمی‌توانیم به کشورهای حامی تروریسم برای ورود به ناتو بله بگوییم».
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز یکشنبه گفت که گفت‌وگوها با سوئد و فنلاند درباره پیوستن این دو کشور به ناتو در سطح مورد انتظار نبوده و آنکارا نمی‌تواند به کشورهای حامی تروریسم پاسخ مثبت بدهد.

به گزارش رویترز، وی که پس از بازگشت از جمهوری آذربایجان در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، گفت: «تا زمانی که طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه است قطعا نمی‌توانیم به کشورهای حامی تروریسم برای ورود به ناتو "بله" بگوییم».

پیشتر دو منبع به رویترز گفته بودند که گفت‌وگوهای روز چهارشنبه نمایندگان سوئد و فنلاند با ترکیه پیشرفت اندکی داشته و هنوز مشخص نیست که چه زمانی مذاکرات بیشتر انجام خواهد شد.

«ماگدالنا اندرسون» نخست‌وزیر سوئد روز چهارشنبه اتهام ترکیه مبنی بر تأمین مالی سازمان‌های تروریستی را رد کرد.

وی در نشستی خبری در استکهلم گفت: «ما برای سازمان‌های تروریستی پول و البته اسلحه نمی‌فرستیم».

دولت ترکیه روز سه‌شنبه گذشته لیست رسمی شامل ۵ درخواست از سوئد و فنلاند را منتشر کرد که در صورت محقق شدن این خواسته‌ها، از عضویت این دو کشور حوزه نوردیک در ناتو حمایت خواهد کرد.

دولت آنکارا خواستار «تضمین‌های ملموس» از سوی استکهلم شده که تمامی روابط خود با گروه‌هایی نظیر پ‌ک‌ک که از سوی ترکیه، اتحادیه اروپا و آمریکا تروریستی معرفی شده‌اند را قطع کند.

دولت‌های فنلاند و سوئد هفته گذشته تصمیم خود را برای الحاق به ناتو اعلام کردند که جبهه جدیدی را در پرونده تقابل میان روسیه و غرب گشوده است. فنلاند به عنوان یکی از کشورهای حوزه اسکاندیناوی، بالغ بر هزار کیلومتر مرز با روسیه دارد و اولین کشور دارای مرز مشترک با روسیه است که به ناتو ملحق می‌شود./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده