گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

دستگیری 6 جاسوس روسیه در ترکیه

سازمان اطلاعات ترکیه روز چهارشنبه مدعی شد در عملیات ضد جاسوسی یک گروه شش نفره که برای دستگاه‌های اطلاعاتی روسیه کار می‌کردند را شناسایی و کشف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 01
کد خبر: ۱۳۶۵۰۰

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «دیلی صباح» این عملیات در مارس ۲۰۲۱ انجام شد و خبر آن تازه رسانه‌ای شده است. بنابر ادعای دستگاه اطلاعاتی ترکیه از این شش مظنون، چهار تبعه روسیه، متهم به طراحی ترور مخالفان چچنی ساکن ترکیه بودند.

در مارس ۲۰۲۱، سرویس اطلاعاتی شبکه دیگری شامل دو شهروند ترکیه را کشف کرد. این شبکه توسط یک تبعه روس که در سال ۲۰۱۴ نیز برای سوء قصد به ترکیه سفر کرده بود، هدایت می‌شد. در سال ۲۰۱۵، این فرد که از شناسنامه‌های جعلی استفاده می کرد، پس از طرح اتهام جاسوسی علیه وی از ترکیه اخراج شد.

اینک، هر شش مظنون به اتهام دستیابی به اطلاعات محرمانه دولتی به منظور جاسوسی سیاسی یا نظامی در زندان هستند. در میان دیگر مظنونان حاضر در سلول یک کارمند دولتی ترکیه و یک شهروند ترکیه نیز حضور دارند.

دستگاه اطلاعات ترکیه در سال‌های اخیرعملیات‌های خود را علیه عوامل سرویس‌های اطلاعاتی خارجی افزایش داده است بطوریکه سال گذشته، در دو عملیات جداگانه، ۱۵ عامل موساد را دستگیر کرد.

این روزنامه نوشت، ترکیه به پناهگاه امن پناهجویان و ناراضیان سیاسی تبدیل شده است که توسط سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای دیگر هدف قرار می‌گیرند.

در رویدادی مرتبط، رئیس‌جمهور ترکیه نیز روز چهارشنبه در اظهاراتی در جمع اعضای حزب «عدالت و توسعه» اعلام کرد کشورهای اروپایی از سازمان‌های تروریستی حمایت می‌کنند.

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه گفت: «ما برای بهبودی وضعیت امنیتی بسیار هزینه کرده‌ایم و توانستیم سازمان‌های تروریستی را داخل و خارج ترکیه منهدم کنیم. ناتو به اندازه کافی برای نابودسازی سازمان‌های تروریستی از ما حمایت نکرد. سوئد ۳۵۰ میلیون دلار برای حمایت از حزب کارگران کردستان ارائه کرد و این حزب با این کمک به موشک تسلیحات دست یافت.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر