زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

برگزاری کنکور کارشناسی ارشد در زندان رجایی شهر

برگزاری کنکور کارشناسی ارشد در زندان رجایی شهر ۳ تن از مددجویان زندان رجایی‌شهر همزمان با دیگر شرکت‌کنندگان در کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ شرکت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 30
کد خبر: ۱۳۶۰۴۶

به گزارش راهبردمعاصر، همزمان با آغاز آزمون کارشناسی ارشد در سراسر کشور، نمایندگان سازمان سنجش و آموزش با حضور در زندان رجایی‌شهر به برگزاری آزمون برای ۳ نفر از مددجویان متقاضی ادامه تحصیل پرداختند.

مدیر زندان رجایی‌شهر در این باره گفت: آزمون کارشناسی ارشد در رشته‌های حقوق جزا و جرم‌شناسی و مهندسی عمران با حضور نمایندگان سازمان سنجش در این زندان برگزار شد.

عزیزی در ادامه افزود: در حال حاضر تعداد ۲۰ نفر از مددجویان در مقاطع کارشناسی و کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی بعثت ۲ در رشته‌های حقوق جزا و کسب و کار مدبریت مشغول ادامه تحصیل هستند.

وی گفت: واحد آموزش اداره فرهنگی تربیتی زندان با هدف توانمندسازی مددجویان از طریق ارتقای دانش و علوم مختلف شرایط ادامه تحصیل آنان را از مقطع ابتدایی تا کارشناسی ارشد به همراه امکانات و ملزومات مورد نیاز در این زندان مهیا کرده است.

مدیر زندان رجایی‌شهر برگزاری دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته را یکی از اهداف اصلاحی تربیتی جهت بهینه‌سازی اوقات فراغت مددجویان و ارتقای کیفی و کمی دانش علمی آنان در طول دوران تحمل کیفر مطرح کرد.

لازم به ذکر است؛ مددجویان شرکت‌کننده در آزمون کارشناسی ارشد مدرک کارشناسی خود را در طول دوران محکومیت دریافت کرده‌اند. /تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار