ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

دمشق: ترکیه به دنبال پاکسازی نژادی در سوریه است

به گفته یک منبع مسئول در وزارت امور خارجه سوریه اقدام ترکیه برای ایجاد آنچه «منطقه امن» نامیده می‌شود، بسیار زشت بوده و بخشی از سیاست پاکسازی نژادی و جغرافیایی است که دولت ترکیه در اراضی اشغالی سوریه دنبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 30
کد خبر: ۱۳۶۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر یک منبع مسئول در وزارت امور خارجه سوریه امروز دوشنبه اقدامات خصمانه نظامی نیروهای ترکیه در شمال شرق سوریه را محکوم کرد.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از این منبع گزارش داد، سوریه اقدامات نظامی ترکیه طی چند روز گذشته در مناطق و روستاهای واقع در شمال شرق خود را رد می‌کند؛ عملیاتهایی که باعث کشته شدن غیر نظامیان و آوارگی دهها خانواده شده است.

وی ادامه داد، اقدام ترکیه برای ایجاد آنچه «منطقه امن» نامیده می‌شود، بسیار زشت بوده و بخشی از سیاست پاکسازی نژادی و جغرافیایی است که دولت ترکیه در اراضی اشغالی سوریه دنبال می‌کند.

این منبع با بیان اینکه این اقدامات، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت است، تصریح کرد، هر طرفی که به صورت غیر قانونی و خارج از دایره جکومت سوریه فعالیت می‌کند و به دست ترکیه بهانه می‌دهد تا علیه غیر نظامیان سوری حمله کند، مسئول این جنایت است.

وی تصریح کرد، استقلال، حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه، موضع باجخواهی یا چانه‌زنی برای دولت ترکیه و آمریکا و برخی از کشورهای غربی نخواهد بود که در پی دستاورد سیاسی ناچیز علیه ملت و تمامیت ارضی سوریه هستند.

این منبع در پایان تأکید کرد، سوریه برای مقابله با هر اقدام ترکیه و مزدوران این کشور، بر اساس حق خود در حقوق بین‌الملل، از هر ابزاری استفاده می‌کند و خواستار خروج نیروهای غیر قانونی از خاک خود است.

این در حالی است که در هفته‌های گذشته بار دیگر زمزمه عملیات دیگری از سوی ترکیه در مناطق شمالی و شمال شرق سوریه علیه شبه‌نظامیان کُرد به گوش می‌رسید و شرایط میدانی نیز آبستن حوادث جدیدی شده است.

با این حال، یک منبع مطلع در میان گروهک «الجیش الوطنی السوری» (ارتش آزاد سابق و وابسته به آنکارا) گفت که شب گذشته نشستی میان فرماندهان نظامی ترکیه و سرکردگان گروهک‌ها در منطقه «حوار کلس» در مرز سوریه با ترکیه برگزار شده و ترک‌ها به فرماندهان گروهک‌ها گفته‌اند که هنوز قصد آغاز عملیات را ندارد و زمان آن فعلا مشخص نیست/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار