دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حمله راکتی به پایگاه آمریکایی عین الاسد در عراق

منابع عراقی با اشاره به شنیده شدن صدای چند انفجار در پایگاه آمریکایی عین‌الاسد در عراق، می‌گویند چند فروند راکت گراد به این محل شلیک شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۷ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 31
کد خبر: ۱۳۶۲۱۸

به گزارش راهبردمعاصر، برخی رسانه‌های عراقی بامداد سه‌شنبه از شنیده‌شدن صدای انفجار‌های مهیب در پایگاه «عین الاسد» محل استقرار نظامیان آمریکایی در استان الانبار خبر دادند.

کانال تلگرامی «صابرین‌نیوز» در خبری فوری نوشت: «گزارش‌های تایید نشده از حمله موشکی با ۶ موشک ۱۲۲ میلی متری گراد به پایگاه آمریکایی عین الاسد حکایت دارد».

در ادامه این گزارش آمده است: «داخل پایگاه نظامی آمریکا از سمت منطقه السحیل واقع در ناحیه البغدادی آتش‌سوزی رخ داده است».

صابرین‌نیوز گزارش داد: «نیرو‌های آمریکایی پس از راکت‌باران شدن بخش جنوبی این پایگاه در‌های پایگاه نظامی خود در عین الاسد در غرب بغداد را مسدود کردند».

این منبع عراقی دقایقی بعد نوشت: «پس از حمله به پایگاه عین الاسد، پهپاد‌ها و بالگرد‌های جاسوسی آمریکا به سمت ناحیه البغدادی پرواز کردند».

صابرین‌نیوز همچنین خبر داد: «یک فروند آواکس و یک هواپیمای جاسوسی دیگر بر فراز پایگاه الحشد الشعبی در حال گشت‌زنی است».

دقایقی بعد گروه عراقی موسوم به «جناح مقاومت بین‌المللی» با انتشار بیانیه‌ای مسئولیت حمله به اشغالگران آمریکایی در عین‌الاسد را برعهده گرفت.

در بیانیه این گروه آمده است: «یا بقیة الله، أی‌ها المنتظر المهدی؛ با ندای شما از مستضعفین روی زمین دفاع می‌کنیم. فرزندان شما در مقاومت اسلامی، جناح مقاومت بین‌المللی، توانستند پایگاه عین‌الاسد را که نیرو‌های اشغالگر آمریکایی در آن مستقر هستند، با ۶ موشک ۱۲۲ میلی‌متری گراد در ۳۰ ژوئن ۲۰۲۲ در ساعت ۲۲:۲۵ (به وقت محلی) با دقت هدف قرار دهند».

پیش از این نیز رسانه‌های عراقی گزارش داده بودند که چند پهپاد، پایگاه نظامیان تروریست آمریکایی در اربیل عراق را هدف قرار داده است. 

با وجود توافق دولت «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق با دولت آمریکا مبنی بر خروج نیرو‌های نظامی این کشور از عراق تا پایان ۲۰۲۱، اما «کنت مکنزی» رئیس پیشین سازمان تروریستی سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا) تأکید کرده که همچنان در عراق باقی خواهند ماند. /فارس

ارسال نظر