رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس

آیت الله رئیسی: رایزنی‌های مستمر تهران و ایروان نشانه عمق روابط دوستانه دو طرف است

رئیس جمهور در پاسخ به تماس تلفنی رئیس جمهور ارمنستان، رایزنی‌های مستمر میان تهران و ایروان را نشانه اهمیت و عمق روابط دوستانه دو طرف توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 02
کد خبر: ۱۳۶۵۷۵

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور شامگاه چهارشنبه در پاسخ به تماس تلفنی «واهاگن خاچاطوریان» رئیس جمهور ارمنستان رایزنی‌های مستمر را نشانه اهمیت و عمق روابط دوستانه دو کشور توصیف کرد و گفت: ایران، ارمنستان را کشور دوست و نزدیک به خود می‌داند و برای همسایگی با ارمنستان اهمیت قائل است.

رئیس جمهور سیاست اصولی ایران را حمایت از تمامیت ارضی و حق حاکمیت همه کشور‌ها برشمرد و افزود: حفظ ژئوپلتیک منطقه ازجمله مرز‌های بین المللی، احترام به حاکمیت ملی کشور‌ها و تقویت زیرساخت‌های ارتباطاتی بین منطقه‌ای مورد تاکید و توجه جمهوری اسلامی ایران به عنوان سیاست‌های اصولی است.

رئیسی با ابراز حمایت کشورمان از گسترش همکاری‌های دو و چندجانبه در حوزه‌های انرژی و حمل و نقل، خاطرنشان کرد: این همکاری‌ها موجب تقویت صلح و ثبات و رونق اقتصادی و تجاری در منطقه می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه ایران از پیشرفت در گفت‌وگو‌های صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان حمایت می‌کند، اظهار داشت: امیدواریم مسائل باقیمانده در این زمینه بر اساس اصول حقوق بین‌الملل، به صورت مسالمت آمیز و با احترام به حق حاکمیت و تمامیت ارضی دو کشور و نیز توجه به حقوق و امنیت همه مردم منطقه قفقاز حل و فصل شود.

رئیس جمهور تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران عمیقا مقید به این نکته است که مسائل منطقه باید با همفکری و همکاری همه کشور‌های منطقه و بر اساس منافع مشترک و احترام متقابل حل و فصل شود.

وی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی به هیچ وجه دوست ملت‌های منطقه نیست و ظلمی که این رژیم به مردم فلسطین کرده است، در تاریخ نظیر ندارد. باید با حساسیت و احتیاط تمام با تحرکات رژیم صهیونیستی مواجه شد تا از نفوذ او در منطقه جلوگیری شود.

«واهاگن خاچاطوریان» رئیس جمهور ارمنستان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با ارائه گزارشی از توافقات اجرا شده، از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در تحولات منطقه و تاکید بر حفظ تمامیت و حاکمیت ارضی همه کشور‌ها قدردانی کرده و نقش کشورمان در منطقه را مهم و موثر توصیف کرد.

رئیس جمهور ارمنستان با ابراز علاقمندی کشورش برای گسترش تعاملات و همکاری‌های اقتصادی، تجاری، سیاسی و فرهنگی با کشورمان گفت: برگزاری مستمر کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور قطعا بر تسهیل و تسریع در روند رو به گسترش روابط دو کشور تاثیر گذار خواهد بود.

خاچاطوریان با ارائه توضیحاتی از روند مذاکرات و رایزنی‌های ارمنستان و جمهوری آذربایجان، از برگزاری هر چه سریع‌تر نشست کشور‌های ۳+۳ در تهران استقبال کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار