حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول

سخنگوی کرملین: نفتمان را زیر قیمت نمی‌فروشیم

سخنگوی کرملین: نفتمان را زیر قیمت نمی‌فروشیم سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه در واکنش به برنامه‌های اتحادیه اروپا برای خرید نفت این کشور به قیمتی کمتر از بهای بازار گفت، روسیه قرار نیست منابع انرژی خود را با ضرر بفروشد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 02
کد خبر: ۱۳۶۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین روز پنجشنبه (دوم ژوئن) با اظهارنظر درباره برنامه‌های اتحادیه اروپا برای خرید نفت روسیه به قیمت کمتر از بازار، گفت: روسیه قرار نیست منابع انرژی خود را با ضرر بفروشد.

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه گفت که کشورهای اروپایی در حال بررسی امکان ادامه خرید نفت از روسیه، اما با قیمت محدود هستند تا سود مسکو را کاهش دهند.

پسکوف به خبرنگاران گفت: در هر صورت، با وجود مشکلات تصنعی که تحریم‌ها برانگیخته، همه چیز را بازار تنظیم می‌کند. البته روسیه چیزی را با ضرر نمی‌فروشد، در هر صورت اگر جایی تقاضا کاهش یابد، جایی افزایش یابد، جریان‌ها برای جستجوی مطلوب‌ترین شرایط جهت‌گیری مجدد می‌شوند.

بعد از دو بار شکست کشورهای اتحادیه اروپا برای توافق روی تحریم واردات نفت از روسیه، «چارلز میشل» رئیس شورای اروپا بامداد سه‌شنبه (۱۰ خرداد) از حصول اجماع نظر در این‌باره خبر داد. او در پیامی توئیتری اعلام کرد که کشورهای عضو این اتحادیه برای تحریم بخش اعظم واردات نفت از روسیه به توافق رسیده‌اند.

وی افزود: این حداکثر فشار بر روسیه برای پایان دادن به جنگ است. این بسته تحریمی شامل سایر اقدامات سختگیرانه شامل، قطع ارتباط اسبربانک به عنوان بزرگترین بانک روسیه از شبکه سوئیفت، ممنوعیت پخش ۲ شبکه دولتی روسی و تحریم افراد مسئول جنایات جنگی در اوکراین می‌شود.

«اورسولا فون‌درلاین» رئیس کمیسیون اروپا نیز در صفحه توئیتر خود با استقبال از اتفاق نظر سران اتحادیه اروپا برای تحریم نفتی روسیه، توضیح داد: این امر عملاً حدود ۹۰ درصد از واردات نفت روسیه به اتحادیه اروپا را تا پایان سال ۲۰۲۲ قطع می‌کند. ما به زودی برمی‌گردیم تا درباره آن ۱۰ درصد باقیمانده نیز تصمیم بگیریم.

در پی این تصمیم، رئیس‌جمهور کرواسی گفت که تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه روسیه فقط باعث خنده پوتین خواهد شد و بهای این تحریم‌ها را شهروندان اروپایی پرداخت می‌کنند. بر اساس گزارش‌ها، پس از تصمیم اتحادیه اروپا برای اعمال محدودیت بیشتر برای واردات نفت و گاز از روسیه، قیمت جهانی نفت از ۱۲۵ دلار در هر بشکه فراتر رفت.

کلمات کلیدی: پسکوف
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار