واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

واشنگتن‌پست: اتهام‌زنی ترامپ به ایران، نشانه محدودیت کارزار فشار حداکثری است

یک روزنامه آمریکایی با بیان اینکه مخالفت‌های شدید رئیس‌جمهور این کشور با ایران، واشنگتن را به سمت تقابل نظامی سوق داده، نوشت که اتهام‌زنی اخیر نیز نشانه محدودیت تاثیر کارزار فشار حداکثری علیه ایران است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 16
کد خبر: ۱۳۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  روزنامه «واشنگتن پست» بامداد یکشنبه در یادداشتی به بررسی اتهام‌زنی بی‌سند و مدرک اخیر رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران پرداخته و نوشت که این ادعاها، «محدود بودن» استراتژی دولت «دونالد ترامپ» در اعمال کارزار فشار حداکثری را نشان می‌دهد.

 

در ابتدای این یادداشت با اشاره به اینکه یکی از عوامل ثابت در سیاست خارجی ترامپ، انتقاد شدید از ایران و آنچه که «توافق هسته‌ای خطرناک» می‌خواند بوده، آمده است: «هر کاری که ترامپ انجام داده، از خروج از برجام و افزایش تحریم‌ها گرفته تا تروریستی شناختن سپاه، همه و همه آمریکا را به وقوع درگیری احتمالی با (ایران) نزدیک‌تر کرده است».

 

واشنگتن‌پست با بیان اینکه ترامپ اکنون با یک تصمیم بزرگ مواجه است، می‌نویسد: «برای کاهش تنش‌ها عقب‌نشینی کند، یا به‌صورت یکجانبه به پیش رفته و باعث درگیری شود».

منتقدان دولت ترامپ در آمریکا معتقدند که او عامدانه تلاش می‌کند تا ایران را به خروج از توافق هسته‌ای وادار کند و می‌گویند که کارزار فشار حداکثری ترامپ نه تنها نتوانسته رفتار ایران را تغییر دهد بلکه حتی آنها را از میز مذاکره هم دورتر کرده است.

 

این روزنامه ضمن اشاره به وعده دولت آمریکا برای به صفر رساندن صادرات نفت خام ایران، توضیح می‌دهد: «ایالات متحده نمی‌تواند به تنهایی تحریم تمام عیاری را علیه ایران اعمال کند و کارزار ترامپ برای کاهش صادرات نفت ایران، به بهای فشار بر متحدانش نیز تمام شده است».

 

واشنگتن‌پست با بیان اینکه عده‌ای نگران هستند که ترامپ یا مشاورانش به دنبال راه‌اندازی تقابل با ایران هستند، اضافه می‌کند:‌«بسیاری از کشورها دیدگاهی متفاوت (از دیدگاه واشنگتن) دارند، دیپلمات‌های کشورهای مختلف معتقدند که تمرکز بیش از حد دولت ترامپ بر تحریم‌های فزاینده (علیه ایران) باعث شده در بیرون از خاورمیانه (غرب آسیا) دوستان چندانی نداشته باشد که از سیاست وی در قبال ایران حمایت کنند».

 

صبح پنجشنبه (23 خرداد) بود که منابع محلی از وقوع دو انفجار مهیب در دریای عمان خبر دادند. شبکه خبری «العالم» به نقل از «منابع محلی عمان» اعلام کرده بود که این دو انفجار به صورت پیاپی رخ داده و دو نفتکش بزرگ حامل نفت خام هدف حمله قرار گرفته‌اند.

 

دو نفتکش در این حادثه دچار حریق شده‌اند. نفتکش «فرانت آلتر» (Front Altair) با پرچم جزایر مارشال متعلق به نروژ از قطر «اتانول»‌ بارگیری کرده و «کوکوکا کوریجس» (Kokuka Courageous) با پرچم پاناما از «الجبیل» عربستان به مقصد سنگاپور، محموله «متانول» بارگیری کرده بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار