سازمان بهداشت جهانی: ۷۸۰ مورد آبله میمون در کشور‌های غربی تایید شده-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

سازمان بهداشت جهانی: ۷۸۰ مورد آبله میمون در کشور‌های غربی تایید شده

سازمان بهداشت جهانی تعداد موارد تأیید شده تا به حال آبله میمون را ۷۸۰ مورد دانست که عمدتاً از کشور‌های غربی گزارش شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 06
کد خبر: ۱۳۶۹۹۷

به گزارش راهبردمعاصر، به نقل از روزنامه "تاگس شاو" آلمان، بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، تا به حال بیش از ۷۵۰ مورد آبله میمون در اکثر کشور‌های غربی شناخته شده است.

بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، تعداد موارد تأیید شده آبله میمون از ۱۳ ماه می‌تا دوم ژوئن به ۷۸۰ مورد رسیده که عمدتاً از ۲۷ کشور غربی گزارش شده است.

بر اساس اطلاعات سازمان بهداشت جهانی، مردانی که با مردان دیگر رابطه جنسی دارند، عمدتاً، اما نه منحصراً، تحت تأثیر این بیماری عفونی قرار می‌گیرند. اکثر موارد (۶۸۸ مورد) از کشور‌های اروپایی گزارش شده است.

انستیتو رابرت کخ آلمان (RKI) اخیراً ۶۵ مورد آبله میمون از ۹ ایالت فدرال آلمان را گزارش کرده است. در بیانیه این سازمان مهم بهداشتی در آلمان آمده است: تا آنجا که مشخص است، بیشتر مبتلایان به صورت جدی مبتلا نمی‌شوند. موارد بیشتری قابل انتظار است، اما با توجه به دانش فعلی، خطر برای عموم مردم را می‌توان کم ارزیابی کرد.

سازمان بهداشت جهانی همچنان خطر جهانی آبله میمون را به عنوان "متوسط" طبقه‌بندی می‌کند. با این حال اعلام کرد: در صورتی که این ویروس بتواند به یک پاتوژن شایع انسانی در کشور‌های غیر بومی تبدیل شود، ممکن است خطر بالایی برای سلامت عمومی ایجاد شود.

آبله میمون در مقایسه با آبله که از سال ۱۹۸۰ ریشه‌کن شده است، بیماری با شدت کمتری محسوب می‌شود. عامل بیماری‌زا عمدتاً از طریق تماس نزدیک از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود. علائم معمولاً در عرض چند هفته خود به خود از بین می‌روند، اما می‌توانند منجر به عوارض پزشکی و در موارد بسیار نادر، مرگ در برخی افراد شوند.

بر اساس اطلاعات سازمان بهداشت جهانی، هیچ مورد مرگ و میر در کشور‌های غربی بر اثر ابتلا به این بیماری ثبت نشده است، اما در مجموع ۶۶ نفر در پنج کشور آفریقایی در سال جاری بر اثر آبله میمون جان خود را از دست داده‌اند. /تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار