علت قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد تهران تا آخر هفته تعطیل شد سیگنال، تلگرام و واتساپ هک شد چرا آموزش و پروش در برابر تعطیلی مدارس مقاومت می‌کند؟ «بلک‌فرایدی»؛ روزی برای خرید یا دام کلاهبرداران؟ مهار آتش الیت/ هیچ شعله آتشی دیگر از جنگل‌های الیت زبانه نمی‌کشد سردار رادان: روحیه ایثار و شهادت ستون فقرات امنیت ملی ایران است پیکرهای مطهر 100 شهید گمنام در تهران تشییع شد نئاندرتال‌ها به خدا اعتقاد داشتند؟ کنترل نسبی آتش‌سوزی در جنگل‌های حفاظت‌شده «الیت» ابطال آنی معاینه فنی خودرو‌های فاقد صلاحیت در معابر تهران معاون وزیر بهداشت: ۸۰ درصد جانباختگان سوانح رانندگی کمتر از ۵۰ سال دارند نظر آموزش و پرورش پیرامون تعطیلی مدارس در هوای آلوده فرماندار کردکوی: ۳۰۰۰ متر از جنگل‌های درازنو درگیر آتش است / درخواست بالگرد دادیم هوای تهران در مرز هشدار بنفش/ شهر ری با شاخص ۲۸۱ آلوده‌ترین نقطه مهار آتش الیت با ۱۱۵ عملیات بالگرد‌ها و ۱۳ پرواز ایلیوشین

زمان اعلام شهریه مدارس غیر دولتی

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام اینکه شهریه هر مدرسه متناسب با الگوی تعیین شهریه و عملکردش مشخص و در نیمه دوم خردادماه اعلام خواهد شد، توضیحاتی درباره آموزش «زبان فرانسه» در مدارس غیردولتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 06
کد خبر: ۱۳۷۰۱۴

به گزارش راهبردمعاصر، احمد محمودزاده، درباره راهکار‌های جبرانی و تقویت دروس در مدارس غیردولتی با توجه به غیرحضوری برگزار شدن چندماه ابتدایی کلاس‌های درس اظهار کرد: این موضوع را چه در مقطع ابتدایی و چه متوسطه به خود مدارس واگذار کرده‌ایم که با توجه به کارنامه و بررسی‌هایی که انجام می‌دهند، اگر دانش‌آموزی مشکل داشت دوره‌های آموزشی برای وی برگزار و عقب ماندگی‌های درسی‌اش را جبران کنند.

وی همچنین درباره شهریه مدارس غیردولتی گفت: یک تفاوت مهم در تعیین شهریه امسال این است که ۳۵ درصد از سهم شهریه در الگوی تعیین شهریه را به سندتحول بنیادین و رویکرد‌های فرهنگی و تربیتی دانش آموزان اختصاص دادیم و شهریه هر مدرسه متناسب با الگوی تعیین شهریه و عملکردش مشخص و در نیمه دوم خردادماه اعلام خواهد شد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: امسال میزان افزایش شهریه به صورت درصدی اعلام نمی‌شود و شهریه در هر مدرسه با توجه به عملکرد و متناسب با الگو، متفاوت خواهد بود.

محمودزاده درباره آموزش زبان‌های خارجی در مدارس غیردولتی نیز توضیح داد و گفت: تنوع در آموزش زبان‌های خارجی و رفع انحصار زبان انگلیسی از جمله مطالبات مهم مقام معظم رهبری در سنوات گذشته بوده است. در همین راستا تصمیم بر آن شد که در مدارس غیردولتی این کار را آغاز کنیم. سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی نیز اعلام آمادگی کرده و گفتند که محتوای درسی آموزش زبان‌هایی، چون فرانسه، اسپانیایی، آلمانی و روسی آماده است که به نظر می‌رسد از میان آن‌ها بتوانیم به صورت آزمایشی و از مهر امسال آموزش زبان فرانسه را داشته باشیم.

وی افزود: پیشنهاد ما انتخاب یک مدرسه در هر استان است که البته هنوز قطعی و نهایی نشده است. ظاهرا برنامه‌ریزی‌هایی در حال انجام است تا این اتفاق در برخی مدارس دولتی نیز رخ دهد. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار