شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

لاریجانی: اتهام‌زنی آمریکا در ماجرای انفجار دو نفتکش مکمل تحریم‌های اقتصادی است

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مشکوک در دریای عمان علیه نفتکش‌ها، گفت: به نظر این اقدامات و اتهام‌زنی‌ها مکمل تحریم‌های اقتصادی است، به جهت آن که از تحریم‌ها طَرفی نبستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 16
کد خبر: ۱۳۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یکشنبه، 26 خرداد) پارلمان در نطق پیش از دستور خود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید امانی، شهید بخارایی، شهید صفار هرندی و شهید نیک‌نژاد، گفت: آنها پیشکسوتان و پیشتازان مبارزات ملت ایران علیه رژیم ستمشاهی بودند که در سنین جوانی راه درست زیستن را یافتند و با مجاهدت خویش، مسیر مبارزات ملت را هموار کردند، بر ارواح مطهر آنها درود می‌فرستیم.

 

وی با تشکر از سخنان هوشمندانه و عزتمندانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در ملاقات با نخست‌وزیر ژاپن، اظهار داشت: ایشان با دقت تام و استدلال متین، منطق ملت ایران را در مقابل ستم هیولای استعمار آمریکا، بیان داشتند.

 

رئیس مجلس افزود: مجلس شورای اسلامی بیانات مهم و دقیق و شجاعانه رهبر معظم را قدر می‌نهد و حمایت می‌کند، باید همه بخش‌های کشور براساس همین صراط استوار عمل کنند.

 

لاریجانی همچنین با اشاره به اقدامات مشکوک در دریای عمان علیه نفتکش‌ها، گفت: به نظر این اقدامات و اتهام‌زنی‌ها مکمل تحریم‌های اقتصادی است، به جهت آن که از تحریم‌ها طَرفی نبستند، مخصوصا با توجه به سوابق تاریخی آمریکا در این زمینه که در جنگ جهانی، آمریکایی‌ها کشتی‌های خود را در نزدیکی‌های ژاپن مورد هدف قرار دادند تا توجیه لازم برای خصومت را فراهم کنند.

 

 

وی ادامه داد: اما بخش فکاهی ماجرا در اظهارات "پمپئو" وزیر امور خارجه آمریکا نهفته است که توصیه کرد ایران در مقابل اقدامات سیاسی و دیپلماتیک از دیپلماسی استفاده کند که این مطلب از زبان پمپئو واقعا شیرین است.

 

رئیس مجلس اضافه کرد: وزیر خارجه کشوری این اظهارات را دارد که با اقدامات تروریستی اقتصادی که به بیان خودشان شدیدترین تحریم‌ها علیه یک ملت است، به مصاف یک ملت انقلابی آمده‌اند، آیا این یک اقدام دیپلماتیک است؟ آقای پمپئو آیا نقض عهد در توافق هسته‌ای و جنگ اقتصادی علیه ملت ایران اقدام سیاسی است؟ آیا اقدامات آمریکا در ونزوئلا علیه رئیس‌جمهور این کشور یک اقدام سیاسی و دیپلماتیک است؟

 

لاریجانی در پایان خاطرنشان کرد: آیا اقدام آمریکا در تسلیح سعودی‌ها علیه ملت مظلوم یمن اقدام سیاسی است؟ آیا حمایت همه‌جانبه نظامی از رژیم بسازبفروش صهیونیستی علیه ملت شجاع فلسطین یک اقدام سیاسی است؟ متأسفانه ملت آمریکا گرفتار باند سیاسی بی‌آبرویی شده‌اند که پس و پیش حرف‌های خود را محاسبه نمی‌کنند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار