آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

دستور عراقچی برای حل مشکل پرسپولیس

پرسپولیس برای دریافت مبلغ هفتصد هزاردلارش از فیفا از وزارت امورخارجه کمک گرفت و با کمک این وزارتخانه قرار است این پول به دست آن‌ها برسد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 16
کد خبر: ۱۳۷۳۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛  پرسپولیس برای پرداخت مطالبات برانکو چشم به هفتصد هزار دلار پولی داشت که بابت حضور دو بازیکنش در رقابت‌های جام جهانی باید از فیفا می‌گرفت اما مسایل بانکی و تحریم‌ها مانع از این اتفاق شده و به نوعی موجب گره خوردن کار باشگاه پرسپولیس شد. امروز محمد مهدی نبی عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که جعفرکاشانی رئیس هیات مدیره با اعضای وزارت امورخارجه در این رابطه دیدار داشته است.

 

جعفر کاشانی در این ارتباط گفت: «ما مطالباتی از فیفا داشتیم و چند ماهی بود که پیگیر دریافت آن بودیم. در این رابطه و با توجه به شرایطی که وجود داشت با مسئولان وزارت خارجه دیداری داشتم و آقای عراقچی محبت کردند دستور دادند از طریق وزارت خارجه این کار انجام شود. من همین جا تشکر می‌کنم از این آقایان که همیشه نهایت توجه را به ورزش داشته اند. این اولین بار نیست و قبلاً هم کمک‌های زیادی برای فوتبال انجام داده اند.»

 

او در این رابطه که آیا با این دستور وزارت خارجه ماجرای مطالبات حل شده و آیا برانکو به فعالیتش در پرسپولیس ادامه می‌دهد گفت: «انشالله که حل می‌شود. من فکر نمی‌کنم مشکلی هم برای حضور برانکو وجود داشته باشد. حالا شاید بگویند کاشانی حرف کلیشه‌ای می‌زند اما من نمی‌توانم از آرزوهایم نگویم اما امیدوارم روزی پرسپولیس باشگاه شود، برنامه‌هایش برای ۱۵ سال بعدش مشخص باشد، آن زمان چیزهای دیگر هم درست می‌شود.من می گویم باید از تجربه برانکو برای ساختن زیر ساخت‌ها و تیم‌های پایه استفاده کنیم.»

 

او افزود: «کی روش هشت سال در ایران بود اما چقدر بازیکن و استعداد برای فوتبال ایران پرورش داد؟ اما رایکوف که به ایران آمد تیم تاج را کاملاً از نو ساخت، تیم‌های جوانان و نوجوانان را ساماندهی کرد و با بازیکنان جوان تیم جدیدی ساخت. ما در پرسپولیس هم می‌خواستیم این کارها را بکنیم و زمانی با حسین عبدی حدود ۳۰۰ بازیکن نوجوان را شناسایی کردیم و اگر این کار ادامه داشت پرسپولیس امروز نیاز به بازیکن نداشت.»

 

کاپیتان سابق پرسپولیس و تیم ملی ایران گفت: «در مدیریت هم همینطور است و ما باید افکار جدید را به کار بگیریم تا بتوانند با افکار و تکنولوژی جدید ارتباط برقرار کنند. آینده خیلی متفاوت‌تر از امروز خواهد بود و ما نیاز داریم که از الان برنامه ریزی کنیم.»

 

منبع: مشرق

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فریبا
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۶
0
0
" من همین جا تشکر می‌کنم از این آقایان که همیشه نهایت توجه را به ورزش داشته اند."
بنویسید "ورزش" بخوانید " تیم حکومتی" !!!
فرهنگستان زبان حکومتی !
آخرین اخبار