هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر

شهریه مدارس غیر دولتی تا 35 درصد قابل افزایش است

شهریه مدارس غیر دولتی تا 35 درصد قابل افزایش است به گفته رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی شهریه‌ای که اعلام می‌شود، شهریه ثابت است؛ اما مدارس تا ۳۵ درصد اجازه دارند برای فوق‌برنامه‌ها و مکمل‌ها شهریه بگیرند، لذا برخی اختلاف‌نظر‌ها و صحبت‌ها بر وجود این دو نوع شهریه وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 08
کد خبر: ۱۳۷۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: مدارس تا ۳۵ درصد اجازه دارند برای فوق‌برنامه‌ها و مکمل‌ها شهریه بگیرند.
احمد محمود زاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: بعد از تعطیلات نوروز، الگوی شهریه را بر اساس مصوبات شورای سیاست‌گذاری، نظارت و برنامه‌ریزی سازمان شامل اعضای حقیقی و حقوقی اعلام کردیم و امسال نسبت به سال‌های گذشته، دو مولفه تعیین کننده دیگر هم به الگوی شهریه اضافه کرده ایم.

او گفت: دو ماه و نیم است که مدارس و موسسان با همکاری ادارات آموزش‌وپرورش در حال پر کردن فرمت‌ها هستند و هفته بعد شهریه‌ها مشخص خواهند شد.

او گفت: در تعیین شهریه مدارس غیردولتی، شهریه ثابت و شهریه برای فوق‌برنامه‌ها و برنامه‌های مکمل‌ها داریم؛ اما در کنار آن‌یک شهریه غیررسمی نیز وجود دارد که انجمن اولیا و مربیان برای سرویس ایاب و ذهاب و تغذیه دانش آموزان، برنامه‌ریزی می‌کنند.

او گفت: شهریه‌ای که اعلام می‌شود، شهریه ثابت است؛ اما مدارس تا ۳۵ درصد اجازه دارند برای فوق‌برنامه‌ها و مکمل‌ها شهریه بگیرند، لذا برخی اختلاف‌نظر‌ها و صحبت‌ها بر وجود این دو نوع شهریه وجود دارد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی بابیان این که همه مدارس غیردولتی فوق‌برنامه ندارند، گفت: اجازه نمی‌دهیم مدرسه‌ای هزینه شهریه فرق برنامه بگیرد، اما آن را اجرا نکند.

محمود زاده در مورد مؤلفه‌های مؤثر بر تعیین شهریه مدارس گفت: براساس الگوی شهریه، چند شاخص را در حوزه کیفیت‌بخشی به دو حوزه آموزش‌وپرورش اضافه کردیم و عددی هم که اعلام می‌کنیم، معمولاً در توافق با مؤسسان مدارس است.

وی بابیان اینکه مقدار شهریه‌ها را هفته بعد اعلام می‌کنیم، اظهار کرد: سه محدوده را مشخص و سه نوع شهریه پایین، متوسط و بالا را اعلام خواهیم کرد. امسال در این خصوص شفاف‌سازی کردیم تا مردم در جریان باشند که این مبالغ صرف چه اقدامات و برنامه‌هایی می‌شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی از راه‌اندازی سامانه مشارکت خبر داد و گفت: اگر مردم نسبت به شهریه‌ها و خدمات مدارس اعتراضی داشتند ستاد پروژه مهر در استان‌ها و ستاد ثبت‌نام دانش آموزان پیگیری خواهند کرد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار