زمان انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی هشدار سازمان هواشناسی برای این ۳ استان / آماده‌باش کامل تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر درهای مصلی تهران از ساعت ۶ صبح شنبه به روی مردم باز می شود فعالیت این دو پایانه‌های مسافربری در تهران تغییر کرد محدودیت‌ تشرف و تردد در صحن‌ها و رواق‌های مرکزی حرم رضوی از 17 تیر اعلام جزییات تغییر در دو خط تندرو اتوبوسرانی برای مراسم وداع رهبر شهید مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد ‌قطعی شد/مبدا فرودگاه خواهد بود 4400 دستگاه ون و اتوبوس آماده خدمات‌رسانی در مراسم تشییع امام شهید مرگ سالانه ۷۰۰۰ نفر در کشور به دلیل مصرف مواد تقلبی یک‌سوم جمعیت کشور تا 1430 سالمند می‌شوند کاهش دمای هوا به زیر ۱۰ درجه در تابستان؛ سیلاب در کمین ۷ استان شهردار ایلام بازداشت شد جزییات فعالیت میادین تره بار تهران در ایام مراسم تشییع اعلام شد/ میادین در این تاریخ بسته هستند جست‌وجوی صوتی پیشرفته به جیمیل آمد هشدار به بازنشستگان؛ مراقب کلاهبرداران تلفنی باشید اختلال گسترده جی پی اس در کشور؛ تهران بیشتر از شهر‌های دیگر تحت تاثیر است

ماجرای گرداندن اراذل در مرتضی گرد+ فیلم

ماجرای گرداندن اراذل در مرتضی گرد+ فیلم فرمانده انتظامی پایتخت جزئیات دستگیری اراذل و اوباشی را که با قمه به مأمور پلیس حمله کرده بودند تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 09
کد خبر: ۱۳۷۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در حاشیه گرداندن هفت نفر از اراذل و اوباشی که در جریان درگیری در محله مرتضی‌گرد به سمت پلیس حمله‌ور شده و یکی از مأموران را با قمه مجروح کرده بودند، اظهار داشت: شب یکشنبه ۱۶ خرداد ماه تماسی با مرکز فوریت های پلیس برقرار شد و شهروندان اعلام کردند که درگیری خانوادگی رخ داده که همکاران بنده در مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ و کلانتری شهید مصطفی خمینی در محل حضور پیدا کرده و در بررسی ها مشخص می شود که مورد اعلام شده بیش از یک نزاع فردی است.

فرمانده انتظامی پایتخت تصریح کرد: با وجود اینکه مأمور پلیس تنها بوده، وارد جمع شده و افرادی را که در نزاع حضور داشتند جدا می‌کند اما چند نفر از اراذل و اوباش با رفتار خارج از عرف به همکار بنده حمله کرده که مأمور فوق با رشادت پاسخ آن ها را می دهد و هر دو نفر آنها را مورد ضرب گلوله قرار می دهد.

وی افزود: به هر حال تا تیم های دیگر به محل برسند این اراذل به مامور ما حمله کرده و با چاقو وی را مورد ضرب و جرح قرار می دهد؛ سپس اراذل مذکور با همان حالت تیر خوردگی از صحنه متواری شده و توسط دوستان خود که چهار یا پنج نفر از قاچاقچیان منطقه ای یا حتی بعضی از قاچاقچیانی که در شهر های غربی بودند، فرار کرده و به قصد خروج از کشور به سمت غرب کشور می روند.

رئیس پلیس پایتخت اعلام کرد: با پیگیری همکاران بنده این فرد روز گذشته پیش از خروج از مرز دستگیر شد و امروز به همراه چند نفر از همدستان خود به این محل آورده شده تا اینها و مردمی که مورد آزار قرار می دادند بدانند که اقتدار پلیس یک بحث جدی است و اینطور نیست که این افراد بخواهند بزنند و در بروند؛ دوره بزن و دررو به خصوص برای افراد شرور تمام شده و اگر خارج از ایران هم بروند ما اینها را رها نخواهیم کرد بلکه آنها را دستگیر کرده و در چنگال عدالت و قانون قرار می دهیم و شدیدترین برخورد ها را خواهیم کرد.

وی گفت: پلیس مقتدرانه با افراد شرور و اراذل و اوباش برخورد می کند.

گفتنی است با حضور سردار رحیمی رئیس پلیس پایتخت ، اراذل و اوباش دستگیرشده حادثه درگیری و حمله با قمه به مامور پلیس در منطقه مرتضی گرد تهران _محل جرم_ چرخانده شده که این اقدام پلیس مورد استقبال اهالی مرتضی گرد قرار گرفت و مردم با شعار نیروی انتظامی تشکر تشکر از اقدام پلیس قدردانی کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار