ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

کشف سرقتی دیگر از سارقان طلافروشی خانی آباد که به قتل یک شهروند انجامید+تصاویر

کشف سرقتی دیگر از سارقان طلافروشی خانی آباد که به قتل یک شهروند انجامید+تصاویر رئیس پلیس آگاهی پایتخت از کشف یک فقره سرقت مسلحانه دیگر در پرونده عاملان سرقت از یک طلافروشی در منطقه خانی آباد نو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 07
کد خبر: ۱۳۷۲۲۹

به گزارش راهبردمعاصر، سرهنگ علی، ولی پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در جمع خبرنگاران از کشف یک فقره سرقت مسلحانه دیگر در پرونده عاملان سرقت منطقه خانی آباد نو خبر داد.

رییس پلیس آگاهی پایتخت در تشریح جزئیات خبر فوق اظهار داشت: دهم خرداد سال جاری با وقوع یک فقره سرقت مسلحانه در منطقه خانی آباد نو، موضوع رسیدگی به پرونده در دستور کار تیمی از کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی قرار گرفت که در بررسی‌های اولیه مشخص شد دو متهم با استفاده از سلاح کلاشینکف و یک پتک، شیشه طلافروشی مذکور را شکسته و نزدیک به ۲ کیلوگرم طلا سرقت کرده اند.

وی با بیان اینکه سارقان در جریان سرقت مسلحانه ۳۰ عدد تیرجنگی شلیک کردند، ادامه داد: ۳ شهروند که قصد داشتند از فرار متهمان پس از سرقت مسلحانه جلوگیری کنند هدف شلیک گلوله قرار گرفتند که متاسفانه در این حادثه یک نفر به قتل رسید.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت با اشاره به این مطلب که با اقدام ماموران کلانتری و شهروندان سارقان دستگیر شدند تصریح کرد: در تحقیقات کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی مشخص شد متهمان در سال ۱۳۹۲ در شهرستان پرند نیز به یک طلافروشی دیگر با استفاده از سلاح گرم دستبرد زده و سابقه‌دار هستند.

سرهنگ ولیپور گودرزی با بیان اینکه کارآگاهان اداره یکم در ادامه تحقیقات متوجه شدند که متهمان سلاح کلاشینکف را از یک فردی در مشهد خریداری و موتورسیکلت را از ورامین به تهران جهت سرقت منتقل کردند تصریح کرد: متهمان در تحقیقات تکمیلی به جرم خود مبنی بر ۲ فقره سرقت مسلحانه در استان تهران و شهرستان پرند اعتراف کردند.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت خاطرنشان کرد: متهمان جهت کشف جرایم احتمالی در اختیار کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی قرار گرفته و تحقیقات ادامه دارد./فارس

کشف سرقتی دیگر از سارقان طلافروشی خانی آباد که به قتل یک شهروند انجامید+تصاویر

کشف سرقتی دیگر از سارقان طلافروشی خانی آباد که به قتل یک شهروند انجامید+تصاویر

کشف سرقتی دیگر از سارقان طلافروشی خانی آباد که به قتل یک شهروند انجامید+تصاویر

کشف سرقتی دیگر از سارقان طلافروشی خانی آباد که به قتل یک شهروند انجامید+تصاویر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار