آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

دستگیری دوباره هانی کرده و نوچه هایش+ جزئیات

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری ۵ شرور خبرداد که با سلاح سرد قصد قدرت‌نمایی داشتند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۶ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 09
کد خبر: ۱۳۷۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ جلیل موقوفه‌ای با اعلام خبر دستگیری ۵ نفر از اراذل و اوباش اظهار داشت: در پی دریافت خبری مبنی بر حضور شرور به نام شرق تهران به همراه چند نفردیگر از ارذل و اوباش در محله نبرد تهران و قصد ایجاد درگیری و اخلال در نظم و امنیت محل موضوع در دستور کار عملیات کلانتری ۱۳۲ نبرد قرار گرفته و سریعا به محل اعزام شدند.

وی با بیان اینکه ماموران پس از حضور در محل متهمان را همراه با سلاح سرد در یکی از کوچه‌های محله نبرد مشاهده کردند افزود: با هماهنگی و اجرای طرح مهار و یک عملیات منسجم پلیسی شرور سابقه دار شرق تهران به همراه ۴ نفر دیگر از اراذل و اوباش سابقه دار قبل از هرگونه اقدامی دستگیر و به کلانتری دلالت داده شدند.

رئیس پلیس پیشگیری تهران تصریح کرد: در بررسی و پی جویی‌های انتظامی به علت حضور متهمان برای اقدامی تلافی جویانه و درگیری با دو نفر از ساکنین آن محل پی بردند و دو نفر از شکات در کلانتری حاضر و اعلام شکایت کردند.

سرهنگ موقوفه‌ای با اشاره به اینکه اخلال در نظم و امنیت کشور و شهروندان خط قرمز پلیس است و با مخلان نظم و امنیت به جد برخورد خواهد شد خاطر نشان کرد: متهمان و پرونده متشکله به مرجع قضائی معرفی شدند.

گفتنی است پیگیری خبرنگار فارس از پلیس حاکی از آن است که شرور دستگیر شده «هانی کرده» از اراذل و اوباش سطح یک و سابقه‌دار تهران است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده