رابرت مالی: قطعنامه شورای حکام علیه ایران سیاسی نبوده-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

رابرت مالی: قطعنامه شورای حکام علیه ایران سیاسی نبوده

نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران مدعی شده اقدام شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در صدور قطعنامه علیه ایران سیاسی نبوده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۲ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 09
کد خبر: ۱۳۷۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، «رابرت مالی»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران امروز پنجشنبه مدعی شد تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اقدامی سیاسی نبوده است.

رابرت مالی در توییتر نوشت: «شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی این پیام روشن را به ایران ارسال کرد که بایستی به تعهدات پادمانی خود در ان‌پی‌تی پایبند باشد. این مسئله سیاسی نیست: به محض اینکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اطلاعات فنی مورد نیازش برخوردار باشد، شورا نیازی برای اقدامات بیشتر در خصوص این موضوعات نخواهد دید.»

وی در ادامه نوشته است: «شورا، درباره تعهدات پادمانی ایران که جدا از برجام هستند اظهارنظر کرد. ما آماده بازگشت دوجانبه به پایندی کامل [به توافق]هستیم. ایران فقط لازم است تصمیم بگیرید مطالبات فرعی خود را کنار بگذارد و با توافقی که از ماه مارس در دسترس بوده موافقت کند.»

رابرت مالی همچنین اضافه کرد: «ایران راهی برای خروج از بحران هسته‌ای که ایجاد کرده در پیش رو دارد: همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی برای حل و فصل مسائل باقی‌مانده پادمانی و بازگشت به برجام؛ رفع کردن نگرانی‌های فوری بین‌المللی در زمینه منع اشاعه هسته‌ای و رسیدن به رفع تحریم‌ها از سوی آمریکا. انتخاب با آن‌ها است.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر