دستور ترامپ برای ازسرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود

بیانیه ائتلاف آمریکایی درباره حمله پهپادی در اربیل

پس از آنکه برخی منابع عربی و انگلیسی خبر دادند که فرمانده جوخه ترور «موساد» در حمله پهپادی دیشب در اربیل کشته شد، ائتلاف آمریکایی ادعا کرد که در این حمله غیرنظامیان هدف قرار گرفته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 09
کد خبر: ۱۳۷۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری «شفق نیوز» خبر داد که ائتلاف بین‌المللی موسوم به ضد داعش به رهبری آمریکا، امروز (پنجشنبه) بیانیه‌ای در ارتباط با حمله پهپادی به نزدیکی کنسولگری واشنگتن در اربیل صادر کرده است.

ائتلاف آمریکایی مدعی شد که در حمله پهپادی به کنسولگری واشنگتن در اربیل غیرنظامیان هدف حمله قرار گرفته‌اند.

ائتلاف پس از آن این ادعا را مطرح می‌کند که برخی از رسانه‌های عربی و انگلیسی دیشب از کشته شدن فرمانده جوخه ترور سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در عملیات دیشب خبر دادند.

ائتلاف آمریکایی در بخش دیگری از این بیانیه این حمله را به آنچه «گروه‌های غیرقانونی» در عراق خواند، نسبت داد.

رسانه‌های عراقی، شامگاه چهارشنبه از حمله پهپادی به نقطه‌ای میان کنسولگری آمریکا و امارات عربی متحده در اربیل خبر دادند.

ساعاتی بعد برخی منابع انگلیسی و عربی گزارش دادند که یک تیم از سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی هدف اصلی این حمله بوده است.

حساب توئیتری «اینتل اسکای» - که در زمینه تحلیل خطرات و ریسک‌های بین‌المللی، ردیابی پرواز‌های جهانی و اخبار ویژه بحران‌های مختلف فعالیت می‌کند - مدعی شد در این حمله یک مقام ارشد موساد کشته شده است.

اینتل اسکای در توئیتی ادعا کرد: «(ایلاک رون) آسا فلاتس، فرمانده یگان ترور موساد، در جریان حمله با پهپاد کامیکازه در اربیل واقع در شمال عراق، ترور شده است.»

همچنین «خالد اسکیف» خبرنگار شبکه تلویزیونی «المیادین» در لبنان نیز در صفحه توئیتر خود نوشت: «منابع عراقی، از کشته‌شدن ایلاک رون، مسؤول جوخه ترور رژیم صهیونیستی در این حمله سخن می‌گویند.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار