المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

انفجار مهیب در کارخانه شیمیایی اوکراین

انفجار مهیب در کارخانه شیمیایی اوکراین یک مقام اوکراینی شنبه اعلام کرد، گلوله‌باران نیرو‌های روسیه موجب انفجار مهیب در کارخانه شیمیایی "آزوت" در شهر سیویرودونتسک واقع در شرق این کشور شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 12
کد خبر: ۱۳۷۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، از"رویترز، سرهی گایدای فرماندار لوگانسک گفت: گلوله باران نیرو‌های روسیه موجب آتش سوزی گسترده و انتشار دود در این کارخانه شده است.

رسانه‌های روسیه نیز گزارش دادند، به دنبال وقوع انفجار در شهر آودیوکا در منطقه دونتسک که یک کارخانه شیمایی دیگر در آن قرار دارد، ابر بزرگی از دود در آسمان این شهر تشکیل شده است.

سیویرودونتسک که شهر کوچکی در لوگانسک است، به کانون پیشروی روسیه در شرق اوکراین تبدیل و پس از هفته‌ها نبرد بخش‌هایی از آن تخریب شده است، با این حال مقام‌های اوکراینی می‌گویند درگیری‌های شدید در آن همچنان ادامه دارد.

سرهی گایدای فرماندار لوهانسک، اشاره‌ای به وضعیت این آتش سوزی در کارخانه‌ای که صد‌ها غیرنظامی در آن پناه گرفته بودند، نکرده است.

گایدای درحالی که روز شنبه در تلویزیون اوکراین صحبت می‌کرد، گفت که درگیری‌ها در شهر سیویرودونتسک بی‌وقفه ادامه دارد.

او پیشتر گفته بود که نیرو‌های روسیه بیشتر این شهر را کنترل می‌کنند، اما نیرو‌های اوکراین کنترل کارخانه شیمیایی آزوت را در اختیار دارند.

ستادکل نیرو‌های مسلح اوکراین اعلام کرد که مدافعان اوکراین روز شنبه حمله روسیه را در بخشی از شهر سیویرودونتسک دفع کردند در حالی که درگیری در بخش‌های دیگر این شهر جریان دارد.

جنگ اوکراین وارد چهارمین ماه شده است و واکنش‌ها به تهاجم روسیه، ارسال تسلیحات به اوکراین و بروز تبعات تازه آن در زمینه‌های سیاسی، نظامی، اقتصادی و اجتماعی همچنان ادامه دارد. /ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار