پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

بورل: حفظ گفتگو بین اروپا و روسیه ضروری است

بورل: حفظ گفتگو بین اروپا و روسیه ضروری است مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن لازم دانستن حفظ تماس‌ها و ارتباطات بین اروپایی‌ها و روسیه، به ارائه توضیحی درباره روند پیوستن اوکراین به این اتحادیه پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 13
کد خبر: ۱۳۸۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم شش بسته تحریمی که اتحادیه اروپا به بهانه جنگ اوکراین علیه روسیه وضع کرده، اما «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی این اتحادیه بر اهمیت گفتگو با مسکو تاکید کرد.

بورل امروز (دوشنبه) در مصاحبه با روزنامه «ژورنال دو دیمانش» گفت: «پس از پایان جنگ در اوکراین، اروپا مجبور به همزیستی با روسیه خواهد شد».

وی در این‌باره توضیح داد: «روسیه به وجود خود ادامه خواهد داد و مهم است که به وضوح تعریف کنیم که چگونه می‌خواهیم با آن زندگی کنیم. این بسیار دشوار خواهد بود، ولی ما باید با روس‌ها در این قاره تعامل داشته باشیم. لازم است به گفتگو با روسیه ادامه دهیم».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از این مصاحبه، این مقام ارشد اروپایی با بیان اینکه کانال‌های ارتباطی با روسیه باز است، به سفر «کارل نهمر» صدراعظم اتریش به مسکو در ماه آوریل و همچنین سفر «ماکی سال» رئیس اتحادیه آفریقا به سوچی در اوایل ماه ژوئن اشاره کرد.

بورل در بخش دیگری از صحبت‌هایش با ارائه توضیحی درباره روند پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا گفت که کی‌یف حتی قبل از آغاز جنگ با روسیه برای پیوستن به این اتحادیه آماده می‌شد.

وی در این مصاحبه توضیح داد: «اوکراین با ارزش‌ها، فرهنگ و تاریخ خود، پیش از آغاز درگیری با روسیه هم با انجام اصلاحاتی در حال آماده شدن برای عضویت در اتحادیه اروپا بود».

به نوشته اسپوتنیک، رئیس دیپلماسی اروپا ادامه داد: «اتحادیه اروپا قول داده است که کشور‌های بالکان غربی را در صفوف خود بپذیرد و اوکراین به راحتی می‌تواند به عنوان یک کشور نامزد، عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کند».

بورل همچنین افزود: «در تسالونیکی، ما به بالکان غربی قول آینده اروپایی را دادیم. برخی موفق خواهند شد نامزد شوند، برخی دیگر موفق نخواهند شد. اگر همین کار را برای اوکراین انجام دهیم چه می‌شود؟»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار