عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

بورل: حفظ گفتگو بین اروپا و روسیه ضروری است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن لازم دانستن حفظ تماس‌ها و ارتباطات بین اروپایی‌ها و روسیه، به ارائه توضیحی درباره روند پیوستن اوکراین به این اتحادیه پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 13
کد خبر: ۱۳۸۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم شش بسته تحریمی که اتحادیه اروپا به بهانه جنگ اوکراین علیه روسیه وضع کرده، اما «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی این اتحادیه بر اهمیت گفتگو با مسکو تاکید کرد.

بورل امروز (دوشنبه) در مصاحبه با روزنامه «ژورنال دو دیمانش» گفت: «پس از پایان جنگ در اوکراین، اروپا مجبور به همزیستی با روسیه خواهد شد».

وی در این‌باره توضیح داد: «روسیه به وجود خود ادامه خواهد داد و مهم است که به وضوح تعریف کنیم که چگونه می‌خواهیم با آن زندگی کنیم. این بسیار دشوار خواهد بود، ولی ما باید با روس‌ها در این قاره تعامل داشته باشیم. لازم است به گفتگو با روسیه ادامه دهیم».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از این مصاحبه، این مقام ارشد اروپایی با بیان اینکه کانال‌های ارتباطی با روسیه باز است، به سفر «کارل نهمر» صدراعظم اتریش به مسکو در ماه آوریل و همچنین سفر «ماکی سال» رئیس اتحادیه آفریقا به سوچی در اوایل ماه ژوئن اشاره کرد.

بورل در بخش دیگری از صحبت‌هایش با ارائه توضیحی درباره روند پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا گفت که کی‌یف حتی قبل از آغاز جنگ با روسیه برای پیوستن به این اتحادیه آماده می‌شد.

وی در این مصاحبه توضیح داد: «اوکراین با ارزش‌ها، فرهنگ و تاریخ خود، پیش از آغاز درگیری با روسیه هم با انجام اصلاحاتی در حال آماده شدن برای عضویت در اتحادیه اروپا بود».

به نوشته اسپوتنیک، رئیس دیپلماسی اروپا ادامه داد: «اتحادیه اروپا قول داده است که کشور‌های بالکان غربی را در صفوف خود بپذیرد و اوکراین به راحتی می‌تواند به عنوان یک کشور نامزد، عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کند».

بورل همچنین افزود: «در تسالونیکی، ما به بالکان غربی قول آینده اروپایی را دادیم. برخی موفق خواهند شد نامزد شوند، برخی دیگر موفق نخواهند شد. اگر همین کار را برای اوکراین انجام دهیم چه می‌شود؟»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار